a tek boja kakva je!

Snježana Schillinger pohvalila se novim automobilom od čije će vas cijene zaboljeti glava: ''Ubit ću fotkama, tako da me blokirajte odmah"

Snježana Mehun Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Snježana Schillinger na svom profilu na Instagramu otkrila je kako je kupila novi automobil, a sve je iznenadila njegova boja.

Poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom objavila je niz fotografija iz autosalona i pohvalila se novim automobilom kojem se ni sama ne može nadiviti, a čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. 

Riječ je o zelenom Porscheu modela 911 Carrere T, a zbog neobične boje dobio je i novi nadimak "zeleni piton".

Na automobilu se nalazila velika crvena mašna, a Snježana je pozirala sjedeći na haubi s osmijehom na licu. Odjenula je bijelu majicu s likom mačke, crne hlače i skupocjene papuče Gucci.

"Malo smo se i slikali, što ćeš, nisam mogla ''zdurati'', a ko će ako #prvamačkagrada neće, eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću sa fotkama, tako da me blokirajte odmah."

"A zašto bi te blokirali? Uživaj ako ti je Bog dao", "Samo nemoj u tim cipelama voziti", "Puno sretnih kilometara", "Savršena boja", "Dobro ti pristaje zelena boja", samo su neki od komentara.

Nakon toga objavila je i video na kojem je pokazala kako vozi, a na njemu možemo vidjeti i njezinu neopisivu sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježanu na Instagramu prate više od 54 tisuće vjernih obožavatelja, koje svakodnevno obavještava o svojim privatnim, ali i poslovnim uspjesima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS