važan izlazak

Ispod raskopčane košulje Slavka Sobina nazirali su se rezultati mukotrpnih treninga koje naš proslavljeni glumac ne propušta

Slavko Sobin - 2 Josip Bandic / CROPIX 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Naš glumac Slavko Sobin privukao je svu pozornost u svom posljednjem izlasku.

Naš proslavljeni glumac Slavko Sobin prisustvovao je premijeri filma ''Šalša'', a za svoj izlazak odabrao je upečatljiv outfit.

U crnim širokim hlačama i crnoj košulji izgledao je vrlo markantno, a posebnu pozornost ukrao je mišićavi torzo koji se nazirao ispod raskopčanih gumbića košulje.

Za fotografe je pozirao u društvu našeg glumca kojeg dugo nismo vidjeli, a koji je svojim imidžem sve iznenadio, Damira Markovine.

Inače, Sobin je ove godine bio stručni član žirija za Međunarodnu nagradu Emmy. 

''Iznimna mi je čast jer imam osjećaj da sam i za svoj rad time dobio svojevrsno priznanje u smislu da me se smatra kompetentnim za donositi takve odluke'', kaže.

U svojoj glumačkoj karijeri Slavko je ostvarilo i neke inozemne uspjehe, uključujući i one u holivudskim filmovima. Na što je najponosniji?

''Ne bih rekao da sam postigao uspjehe, tek se polagano razvija moja karijera van granica. Ali na film Surviving earth koji izlazi krajem godine sam izuzetno ponosan i mislim da je on neki pokazatelj u kojem smjeru bih htio ići kao glumac'', otkrio je.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezde Kumova u prvom zajedničkom izlasku potvrdile šuškanja koja traju već dugo, čini se da je sve vrlo jasno!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Hoće li se William i Harry ikada pomiriti? Evo što kaže kraljevski stručnjak nakon što su se nedavno susreli!

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

Povezana vijest inMagazin U Zaglavama je prošlo pet godina: Vodimo vas na set da provjerite atmosferu prije novih nastavaka!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS