"Što je znao?"

Procurila sumnjiva snimka P. Diddyja i Bona Voxa, svi su uvjereni da je već ovo bio znak da nešto nije u redu s njim

Bono Vox i P. Diddy Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U jeku skandala s P. Diddyjem izvlače se različite snimke, među kojima je i ona s dodjele Zlatnih globusa iz 2014. godine.

Pravosudna zavrzlama koja tek očekuje posrnulog mogula Seana P. Diddyja Combsa počela je izvlačiti ono što se godinama guralo ispod tepiha. Mnogi korisnici društvenih mreža uvelike komentiraju kako neke stvari nisu štimale godinama ranije, a tim teorijama u prilog idu videi Diddyjevih gostovanja.

Jedan od takvih videa je i onaj s dodjele nagrade Zlatni globus iz 2014., kada je grupa U2 trebala primiti nagradu za najbolju originalnu pjesmu za "Ordinary Love" iz filma "Mandela: Dug put do slobode". Tu kategoriju zajedno su prezentirali Combs, Usher i glumica Kate Beckinsale, koji su ujedno uručili nagradu irskom sastavu.

Međutim, kada su došli na pozornicu, Combs je pokušao zagrliti i poljubiti frontmena Bona Voxa, na što se on izmaknuo i prišao mikrofonu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Izvor blizak irskom pjevaču tvrdi kako se on i dalje ježi kada se sjeti Zlatnih globusa 2014. godine.

"Mnoštvo obožavatelja kaže da je očita nelagoda zbog Bonova govora tijela prije toliko godina znak da je znao da nešto nije u redu s Diddyjem — u najmanju ruku", tvrdi insajder za RadarOnline te pojašnjava kako Bono nije znao za ono što Combs radi niti za optužbe protiv njega u to vrijeme.

"Nema šanse da je znao za dubinu njegove izopačenosti, inače bi progovorio, ali nije bilo šanse da ga Bono pusti blizu sebe čak i prije deset godina", dodao je izvor pa naglasio: "Još uvijek se ježi pri pomisli na to."

"Diddy gleda okolo da vidi jesu li svi vidjeli Bonovo odbijanje", "Nisam fan U2-a, ali ovaj jezivi i neugodni zagrljaj Bona i Diddyja je smiješan", "Što je Bono znao?", pišu komentatori na X-u.

Članovi benda U2 prošle godine bili su gosti Sarajevskog filmskog festivala, o čemu možete više pročitati OVDJE.

Američkom pravosuđu trenutačno se javilo više od 12 tisuća žrtava i svjedoka, a Diddyju bi se moglo suditi i za naručivanje ubojstva bivšeg rivala. Više o tome saznajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tko je glumica koju gledamo kao suprugu Momčila Otaševića u seriji koja je osvojila Hrvate?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Procurili detalji neugodnog susreta Dianina oženjenog ljubavnika i kraljevskog osoblja: ''Smrzavao se, crven u licu...''

Naša glumica javila se s Floride, kojoj prijeti strašni uragan: ''Jezivo je, vijesti i apeli su svuda oko nas''

Camillini unuci nju i kralja Charlesa znaju samo pod jednim imenom: ''Ne znaju drugačije, tako su odrastali''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Marija Benjak napravila kad je napustila MasterChef: ''Meni to ima značenje koje mi je promijenilo život''

Povezana vijest Celebrity Od najuspješnije influencerice do žene koja je optužena za prevaru povezanu s liječenjem djece

Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

Tijelo preminulog sina dva je mjeseca čuvala u kući: "Ne postoji zakon u državi...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS