''Osjećam se drugačije...''

Velika novost u životu Šime Vrsaljka i njegove Kaje, ona je potvrdila sretnu vijest: "Sve je spremno, jedva čekamo!''

Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar čekaju sina, što je ona potvrdila, a na svijet bi trebao doći za tri mjeseca.

Naš umirovljeni nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko i njegova djevojka Kaja Vidmar čekaju drugo dijete, malenog sina, a sretnu je vijest potvrdila ona u razgovoru za magazin Gloria.

Kaja je otkrila da im prinova stiže za otprilike tri mjeseca i kako se osjeća u drugoj trudnoći.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana, koji će mnogo toga naslijediti od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", izjavila je uzbuđena Kaja.

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša bivša voditeljica bome se potrudila da svi primijete da je izišla, strateške dijelove prekrila je samo sjajnim detaljima!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS