Zaljubljeni preko ušiju

Poslije svih ljubavnih krahova lijepa glumica ne odvaja se od 15 godina mlađeg dečka, čini se da je napokon pronašla sreću

Oli Green, Sienna Miller Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Britanska glumica Sienna Miller sa svojim dečkom, manekenom Olijem Greenom, pojavila se na dobrotvornoj zabavi sa zvijezdama u Londonu.

Sienna Miller uživala je u društvu svojeg dečka i manekena Olija Greena na dobrotvornoj zabavi u Londonu u četvrtak. Glumica se nije odvajala od 15 godina mlađeg partnera, a i blistala je u crnoj haljini do poda, ukrašenoj šljokicama te s izrezom na leđima. Sjajni dizajn haljine bio je upotpunjen valovitim detaljima od tila i ukrasima od šifona na ramenima.

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne, s kojom se Sienna fotografirala. 

Glumičin dečko Oli odjenuo je crni smoking i bijelu košulju, koju je raskopčao i tako pokazao svoja prsa. Par je izgledao vrlo zaljubljeno dok je izmjenjivao zagrljaje i dodire prilikom fotografiranja i druženja na zabavi. 

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne, s kojom se Sienna fotografirala, te njezina sestra Poppy, Kate Moss, Ellie Goulding, Stella McCartney i Charlotte Tilbury.

Prisjetimo se, Sienna je nedavno prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom i pritom nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS