Ipak nisu uspjeli

Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Shawn Mendes i Camila Cabello Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Shawn Mendes i Camila Cabello ipak nisu uspjeli održati drugu šansu koju su dali svojoj ljubavi, bliski izvor potvrdio je da je par ponovno prekinuo.

Glazbeni par Shawn Mendes i Camila Cabello viđeni su kako razmjenjuju poljupce prije nekoliko mjeseci na festivalu Coachella i činilo se tada da u njihovoj obnovljenoj vezi cvjetaju ruže. No, šest tjedana nakon, par je ipak prekinuo vezu i izgleda da su s drugim pokušajem ljubavi shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Naime, kako otkrivaju britanski mediji, shvatili su da je njihovo pomirenje bila pogreška te da su prvi puta prekinuli s dobrim razlogom.

''Shawn i Camila imaju zajedničku povijest i željeli su pokušati ponovno biti zajedno. No, bio je to samo zanos koji je završio i sada su prekinuli zauvijek'', otkrio je izvor blizak paru.

Fanovi su bili oduševljeni kada su Shawn i Camilla započeli ljubavnu vezu 2019. godine. Na početku pandemije uselili su u zajednički dom, no vrlo brzo su prekinuli, nakon dvije godine veze. Rekli su tada kako se zbog ljubavi nisu mogli dovoljno posvetiti svojoj karijeri, a da su prekinuli zajednički su objavili na Instagramu, uz poruku da ljubav među njima ostaje te da će uvijek biti dobri prijatelji.

Nakon prekida, oboje su pokušali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedno prema drugome što ih je i dovelo do pomirenja ovoga proljeća.

''U stvarnosti, oni si u romantičnom smislu nikako ne odgovaraju i sada moraju krenuti dalje'', kazao je izvor blizak paru.

Prije nego je viđen kako izmjenjuje strasti s Camilom, Shawna su spajali s njegovom 27 godina starijom kiropraktičarkom Jocelyne Mirandom s kojom je mladić često šetao i provodio vrijeme. Međutim, ispalo je da su šuškanja bila lažna, a hoće li svojoj staroj ljubavi Camili pjevač dati i treću šansu pokazat će vrijeme.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Atraktivna plavuša izvijala se na kućici spasilačke službe, a od poza koje je zauzela mnogima će zastati dah!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS