emotivna objava

Shakira nakon ljubavnog brodoloma podijelila vrlo zanimljiv tekst: "Čak i kada vas ne poštuju, ne zaboravite svoju vrijednost"

Shakira sa sinovima Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Shakira je na svom Instagram profilu podijelila vrlo zanimljiv post koji je privukla pažnju javnosti.

Pjevačica Shakira iznenadila je svoje pratitelje novom objavom na Instagram profilu.

Naime, podijelila je stihove u kojima je na svoj način iznijela mišljenje o periodu koji je iza nje. 

"Čak i ako su nam rane još svježe, vrijeme ima kirurške ruke. Čak i ako nas je netko izdao, moramo nastaviti vjerovati ljudima. Čak i kada vas ne poštuju, ne zaboravite svoju vrijednost. Jer mnogo je više dobrih ljudi nego loših. I mnogo je više empatičnih nego ravnodušnih. Malo je onih koji će nas napustiti, a mnogo je više onih koji će biti na našoj strani", stajalo je na početku.

"Naše suze nisu uzaludne, one natapaju tlo našeg budućeg proljeća i čine nas humanijima, tako da čak i sa slomljenim srcem možemo nastaviti voljeti", dodala je za kraj Shakira.

"Ti si jedna od dobrih osoba", "Ovo je prekrasno", "Ganula si mi srce", "Nemoj gubiti nadu, unatoč boli nastavi voljeti i jednom će se naći prava osoba za tebe", "U najboljoj si fazi života, Bog sigurno ima veliki blagoslov za tebe i tvoju divnu djecu", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod posta.

Inače, prije nekoliko tjedana Shakira i Pique susreli na sudu kako bi riješili dogovor oko podjele skrbništva nad sinovima. Piqué je navodno dozvolio pjevačici da se s djecom preseli u Miami, kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj.

Podsjtimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja prošle godine. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Jeleni Perčin ovo je drugi razvod, a prije nego što se udala za devet godina mlađeg Momčila, šuškalo se da ljubi starijeg političara!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Pogledajte kako Lepa Brena uživa dok putuje, pohvalila se luksuzom kakav se ne viđa svaki dan!

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Pa, kakvo tijelo Zlatan ima! Golišavi Ibrahimović u 42. godini ponosno se šepurio po plaži

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS