"križ ti je top"

Svećenik javno prozvao Severinu, ona mu žestoko uzvratila: "Imala sam samo dobar seks, želim ti isto!''

Severina - 1 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na Severinin javni poziv da se građani pridruže inicijativi protiv pobačaja, javno ju je prozvao svećenik. U nastavku donosimo što je napisao te kako mu je ona uzvratila.

Pjevačica Severina Vučković pridružila se građanskoj inicijativi My Voice, My Choice te je na društvenim mrežama pozvala svoje pratitelje da daju podršku tom pokretu kojemu je cilj da se svakoj ženi koja živi u EU omogući siguran i dostupan pobačaj.

Mnogi obožavatelji podržali su je u spomenutoj inicijativi, ali s druge strane, postoje i oni koji su osudili Severenin potez.

Među njima se našao i svećenik i TikToker Tomislav Lukač koji je putem Instagram priče pobačaj nazvao velikim zlom, a imao je i poruku za Severinu.

"Žena od skandala. Taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet", napisao je.

Pjevačica mu je uzvratila putem svog Instagrama. 

"Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top", odgovorila mu je.

Severininu objavu podržala je i Jelena Rozga, a tim je potezom srušila predrasude da njih dvije nisu u dobrim odnosima. 

Povezana vijest Celebrity Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

Povezana vijest Celebrity Sevka svog svirača ogrnula s čipkom pa poručila: "Ovo će biti dobra noć, predosjećam!"

Povezana vijest Celebrity Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Supruga Dominika Livakovića objavila je njihovu novu obiteljsku fotografiju: ''Sve što sam ikad željela!''

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Srpski pjevač fanovima u Mostaru stavljao noge na glavu i polijevao ih alkoholom, snimke su zgrozile one koji su ih vidjeli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS