paprena cifra!

Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Severina - 10 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je i ovog puta očarala obožavatelje stajlingom na nastupu, a u Ilirskoj Bistrici je napravila ludu atmosferu, nakon što ondje nije nastupila 26 godina.

Naša pjevačica Severina osim što užari atmosferu na svojim nastupima, uvijek oduševi i modnim odabirima. Tako je bilo i ovoga puta u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, gdje je pjevačica održala koncert.

Na svom Instagram profilu pohvalila se snimkama s nastupa, ali objavila je i fotografije u zanimljivoj kreaciji u kojoj je dobila brojne pohvale.

No najveću pažnju privukle su Severinine tajica-čizme brenda Balenciaga za koje je izdvojila vrtoglavu cifru.

Naime, na stranicama stoji da se isti model može kupiti za 2250 eura, a Seve je u njima zapjevala i "Moju štiklu" te dala pratiteljima da pogađaju koliko centimetara iznose potpetice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Koja linija ženo, svaka čast", "Prezgodna Seve", "Prelijepa si", "Kraljica", "Kako te samo volimo", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Severina je nedavno pokazala svoje isklesano tijelo u srebrnom badiću, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljena srpska plavuša prekinula nastup pa se obratila ženama: "Vlasnici klubova prevrću očima kad ja gostujem..."

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

Povezana vijest inMagazin Pitali smo poznate Hrvate što je za njih žvot iz bajke: ''Da legnem mirna i sretna uz svoju dječicu...''

Povezana vijest Celebrity Bruno Petković slavi 30. rođendan: Za njim su uzdisale mnoge ljepotice, no svoju sreću pronašao je sa zanosnom voditeljicom

Povezana vijest inMagazin Najbolji hrvatski kickboksač uskoro će stati pred oltar: ''Ona mi je već kao žena, samo to treba napraviti ispred Boga!''

Povezana vijest Celebrity Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola, policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi

Povezana vijest Celebrity Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS