''sve je top na tebi!''

Seve ponovila hlače o kojima su svi pričali, a poslije nje nosila ih je i Karleuša: ''Najženstvenije živuće biće trenutačno!''

Severina Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Severina je tijekom vikenda nastupala u slovenskom Rogatecu, a u prvi plan je stavila hlače koje je nosila već 2022. godine.

Dvorana u slovenskom Rogatecu bila je premala za sve koji su došli na Severinin koncert.

Kao i uvijek, publika nije ostala ravnodušna na sve Severinine hitove, a pjevačica je na pozornicu došla u zanimljivim traper-hlačama dizajnerske kuće Mugler.

"Treba ovo obući", "Karla na aparatima", "Bože... Sve ti stoji. Sve je top na tebi. Severina VRH", "U svemu koja elegancija i profinjenost, nema šanse da to niti jedna obuče", ''Najženstvenije živuće biće trenutačno'', dio je komentara oduševljenih pratitelja.

Hlače su dio kombinezona u koji je kombiniran i korzet, a ovo nije prvi put da je Severina viđena u tom kompletu. Prije dvije godine, prije koncerta u Poreču, Severina se uslikala u cijelom kompletu ispred dvorane.

Isti kombinezon, nedugo poslije Severine, tada je odjenula i srpska pjevačica Jelena Karleuša, ali u nešto izazovnijem izdanju.

Jelena Rozga nedavno je otvoreno progovorila o Severini. Što je izjavila, pročitajte OVDJE.

Severinina majka Ana napunila je 85 godina, a kako izgleda, pogledajte OVDJE.

S kojim su se tenisačem nedavno družili Severina i njezin sin Aleksandar, otkrijte OVDJE.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Zoran Mamić više ne izgleda ovako, na novi mladenački imidž odlučio se u šestom desetljeću, kako mu stoji?

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Bivši muž naše pjevačice potpuno neprepoznatljiv, snimljen je u javnosti nakon dugo vremena

Najbolje torbe u Severininu ormaru: 10 modela u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Severinu zbog prozirne haljine prozvali dijamantnom, evo kako su joj fanovi iz Makedonije pomogli zaboraviti nedavni incident: ''Snažna ženo!''

Kandidatkinja koja se nekoć borila s poremećajem prehrane žiri MasterChefa osvojila ribljim jelom: ''Tanjur je bio savršen, već dugo nismo...''

Legendarni Indiana Jones zabrinuo fanove, kamere su uhvatile trenutak koji nikome nije bilo drago vidjeti

Kate Middleton viđena u javnosti prvi put poslije objave da je završila s kemoterapijom, evo kamo se zaputila

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS