''jedna je mama''

Ma je li moguće da Sevkina mama ima 85 godina? Pjevačica objavila niz privatnih fotki, i sin Aleksandar je tu!

Severina Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nakon dugog i toplog ljeta, Severina je odlučila prisjetiti se protekla tri mjeseca uz fotografije sa svojim najbližima.

Ljeto je možda završilo za većinu, ali uspomene na njega ostaju. Među onima koji su uživali u protekla tri mjeseca je i Severina, koja je na svom Instagramu objavila slike sa svojim najbližima.

Pred njezinim aparatom tako su se našle i njezina mama Ana, sin Aleksandar, nećakinja Mia, te brojni prijatelji i suradnici. 

Fanovi pjevačice su ostavili brojna srca u komentarima, a mogli su se naći i komentari poput "Ma ti si legenda!", "Predivan prizor" i "Jedna je MAMA".

Ovoga ljeta Severina se odmarala na otoku Vrniku, gdje su Aleksandar i ona sreli poznatog tenisača Novaka Đokovića.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Svadbeni raspašoj do jutra: Isplivale su snimke vjenčanja na kojima pjevaju Šuput, Grašo, Neda i Brena!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Zvijezda ''Šestog čula'' više nimalo ne nalikuje dječaku koji je zaludio Hollywood, predviđali su mu blistavu karijeru

Povezana vijest inMagazin Vraća se MasterChef, a članovi žirija otkrili su kakve vještine buduća kulinarska zvijezda treba imati!

Povezana vijest Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezana vijest Celebrity Ronaldo otvorio dušu o obitelji i djeci, zbog ovog sa sinom ne razgovara po dva dana: ''Obojica se naljutimo!''

Povezana vijest Celebrity Nekad jedan od najmoćnijih holivudskih producenata na meti je novih optužbi, broj njegovih žrtvi se povećao

Povezana vijest Celebrity Srpska folkerica i bivša Borne Ćorića udala se četvrti put, njen prvi suprug devet je godina bio u zatvoru

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS