Dobro im je išlo!

Evo kojem je muškarcu pripala čast da sa Seve otpleše prvi ples, haljina joj je stvarala male probleme, ali brzo se snašla!

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je s Nenadom Korkutom otvorila ples na spektakularnoj proslavi svog 50. rođendana.

Ne stišavaju se reakcije i dojmovi domaće javnosti oko tuluma godine koji je održan povodom Severinina 50. rođendana u zagrebačkom klubu Mint, a detalji s proslave preplavili su društvene mreže.

Tako je njezin PR agent i prijatelj Davor Grgin na svom profilu na Instagramu objavio i snimku prvog rođendanskog plesa, a prvi je sa slavljenicom zaplesao naš poznati modni kritičar Nenad Korkut.

Dvojac je zaplesao na taktove pjesme "Fly me to the moon", koju je otpjevao Marko Tolja, a Severina je pri plesanju imala malih problema sa šlepom glamurozne haljine, ali brzo se snašla.

Na Severininom tulumu pojavila su se brojna poznata lica domaće i regionalne estrade, a nitko joj nije došao praznih ruku. Osim Tolje, na pozornicu su se popeli i Selma Bajrami, Ana Bekuta, Saša Matić, Patar Grašo te Haris Džinović, a pjevala je i slavljenica, koja se tijekom večeri presvukla u još jednu spektakularnu haljinu.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS