kakva atmosfera!

Ovako je Seve zapalila scenu u Krapinskim toplicama: Outfit je bio hit, ali jednim je potezom kupila fanove!

Severina - 3 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Već je poznato da Severina veliku pažnju pridaje svojoj publici, a na koncertu u Krapinskim toplicama osim što je oduševila modnom kombinacijom, zagrlila je i nekoliko obožavateljica iz prvog reda.

Naša pjevačica Severina proteklog je vikenda nastupila u Krapinskim toplicama, a na Instagramu je objavila kako se dotjerala za nastup.

Pozirala je u zanimljivoj crnoj kreaciji s čipkastim detaljima i dubokim dekolteom, a sudeći po komentarima, mnogima se svidio njezin odabir.

Severina je podijelila i djelić atmosfere s koncerta na kojemu je otpjevala svoje brojne hitove poput "Grad bez ljudi" i"Uno momento","Brad Pitt", "Generale", "Krivi spoj" i druge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Koliko pjevačica cijeni svoju publiku, dokazuje činjenica da je u jednom trenutku sišla među publiku i zagrlila nekoliko obožavateljica iz prvog reda.

Severina inače sa svojim sinom nedavno odmarala na Vrniku kraj Korčule, a tamo je srela i naše Vatrene, Luku Modrića i Matea Kovačića.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Indira Levak se razvodi, šokirala objavom: ''Osjećam potrebu da s vama ovo podijelim...''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Kontroverzni srpski pjevač završio u bolnici nakon što je publiku gađao jajima i ribao sir po njihovim glavama

Povezana vijest Celebrity Djevojčica koja je glasom oduševila Grašu, sad je očarala i Ninu Badrić: "Predivno..."

Povezana vijest Celebrity Nestao je s naše scene pa se pojavio na vjenčanju Matije Cveka: "Napravio je ludu stvar..."

Povezana vijest inMagazin Legendarni Jose Carreras prisjetio se nastupa s Tonyjem Cetinskim prije 17 godina: ''Bila su to dobra vremena!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte fotografije s vjenčanja Matije Cveka, evo tko je sve od poznatih Hrvata bio među gostima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS