Svega ima

Severina pokazala što se događalo iza kulisa snimanja novog spota: "Oko mene žene prave mi probleme..."

Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je nedavno potvrdila datum izlaska njezina novog albuma "Sorry", a sada je pokazala i dio kadrova sa snimanja spota.

Pjevačica Severina na svom Instagram profilu objavila je niz videa u kojima je pokazala kako izgleda snimanje spota nove pjesme "Metak" iz albuma "Sorry".

Na videima možemo vidjeti kako šminkeri i frizeri uređuju Seve, ali i njezin outfit. U spotu nosi karirani sako na koji je kombinirala roze čarape i crvene salonke, a kosa joj je ispunjena novim trendi valovima.

"Oko mene žene prave mi probleme...", napisala je Severina u opisu pa otkrila dio stiha.

"Jedva čekamo", "Bravo", "Sigurno će biti hit", "Koje noge", "Dobre noge", "Goriš", "Mega hit", samo su neki od komentara.

Inače, prije nekoliko dana na svom Instagramu otkrila je i kada album izlazi.

"Mojoj sreći nema kraja, jer 27. lipnja izlazi 'Sorry', A strana mog novog albuma. Taj dan objavit ću dvije pjesme, 'Sorry' i 'Metak', koji će biti u duetu s mladim trep reperom Nuccijem. Jupiiiii… Stay Tuned", napisala je Severina uz svoje seksepilnu fotografiju.

Naša najproduktivnija glazbenica Severina objavljuje svoj novi album ''Sorry'', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTubeu, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ''Virujen u te'', ''Tridesete uživo'' i ''Dobrodošao u klub'', bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Prve dvije pjesme, naziva ''Sorry'' i ''Metak'', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana kasnije na redu su izlasci pjesama ''Nebo'' feat. Sandi i KIMMV te ''Pravda za ljubav'', a potom i ''Sto stepeni'' feat. KIMMV i Filip Miletić.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS