Nije im loše

Severina s najdražom joj ekipom pobjegla na odmor, pogledajte u čijem društvu uživa ovih dana!

Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija iz čarobne Italije u kojoj uživa s najdražim joj ljudima.

Severina ovih dana uživa u susjednoj nam Italiji, točnije u Rimu, a kamo se otputila sa svojim najdražim ljudima.

Na put je povela sina Aleksandra, a društvo im prave i njezin menadžer Tomica Petrović te prijateljica Vedrana Vasić, a pjevačica je na svom profilu na Instagramu pokazala kako se provode.

"Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve riješila...", citirala je Severina papu Ivana Pavla II. uz jednu od objava koje su oduzele dah njezinim pratiteljima.

"Prekrasne fotografije", "Uživajte", "Citat govori više od riječi", "Sunce naše", "Kako si lijepa i sjajiš", "Lutka", "Prelijepa, prejaka žena", komentirali su njezini obožavatelji.

Severina je nedavno raznježila sve objavom povodom majčina dana kada je objavila video s mamom koja ponosno gleda jedan od njezinih nastupa na televiziji, ponosno se smješka, ali i pomalo nervozno vrti prste na rukama.

"Mama... I dandanas 'vrti prste' i strepi nad svakim mojim korakom… Moja divna mama", napisala je Severina uz video.

"Kad te svi napuste i kada ostaneš sam, majka je tu uvijek za tebe. Gospođo, neka vam dragi Bog da još mnogo godina zdravlja", "Mama je mama, oslonac, utočište, topli kaput, najbolja savjetnica i najbolja prijateljica", "Jako lijepo", "Imaš ljepotu od mame, gene mamine", "Duša", bili su komentari njezinih obožavatelja.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS