''OSJEĆAJ JE IZVANREDAN''

Seve poslije incidenta na srpskoj granici odradila prvi nastup, objavila je video vrhunske atmosfere: ''Nitko ne stoji iza mene, ali zato ispred mene...''

Severina - 1 Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Severina je nakon incidenta na srpskoj granici nastupila u Makedoniji. Na društvenim mrežama pokazala je dašak atmosfere.

O pjevačici Severini već danima se ne prestaje pričati nakon što je privedena na srpskoj granici. Ona se se sada ponovno oglasila na društvenim mrežama, a pokazala je i svoju podršku.

Seve je nakon neuspjelog nastupa u Srbiji na jednom rođendanu, imala koncert u Makedoniji. Objavila je video na društvenim mrežama te pokazala dašak atmosfere s tog koncerta.

''Nitko ne stoji iza mene, ali zato ispred mene tisuće i tisuće ljudi. I samo ih gledam, osjećaj je izvanredan... Hvala Kriva Palanka, kažu da vas nikad nije bilo više... Makedonija i ja se volimo javno, hvala vam na vašoj bezuvjetnoj ljubavi... Blagodaram'', napisala je dodala da večeras nastupa u Sloveniji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Uz pjesmu je objavila i svoju pjesmu ''Vjerujem u Boga''.

Pjevačici su brojni poslali poruke podrške, a među zadnjima je bila i gradonačelnica Sarajeva. Što joj je uputila, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Severina je na granici Srbije zadržana i ispitivana o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Nakon nekog vremena, pjevačica je zatražila svoje dokumente te se vratila u Hrvatsku, a potom je u svom priopćenju koje u cijelosti možete pročitati OVDJE rekla kako u Srbiju više neće ići dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica pohvalila se filmskom fotografijom s glisera: ''Zasjenila Bondove djevojke...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Srpska turbo-folk zvijezda ljetuje kao kraljica, pogledajte luksuzni resort u kojem odsjeda!

Povezana vijest Celebrity Severina nakon incidenta poslala novu poruku na društvenim mrežama: ''U redu je, momci...''

Povezana vijest Celebrity Ovako je Karleuša odgovorila onima koji se ne slažu s njom jer je napala Sevku: ''Mene na granicama dočekuju s cvijećem!''

Povezana vijest Celebrity Aca Lukas poslao poruku Severini? Objavio da bi on pjevao u Sarajevu besplatno za Novu godinu!

Povezana vijest Zanimljivosti Gradonačelnica Sarajeva javno podržala Severinu, ima poruku i za Srbe: ''Pozivam sve koji cijene istinu, pravdu i slobodu da dočekaju Novu s nama!''

Povezana vijest Celebrity Poznati pjevač doživio isto što i Seve na srpskoj granici, podijelio mučno iskustvo: ''Bacili su mi sve lijekove, skinuli su me gotovo do gola!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS