nisu svi impresionirani

Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

Severina i Salt Bae Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je na Mikonosu posjetila restoran slavnog Salt Baea, s kojim je pozirala za fotografije.

Severina trenutno odmara na Mikonosu u Grčkoj, a tamo je imala priliku upoznati jednog svjetski poznatog frajera.

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu otkrila da je posjetila restoran slavnog Nusreta Gökçea, poznatog i kao Salt Bae, te je objavila njihove prisne zajedničke fotografije.

"Došao si tiho na prstima..." napisala je u opisu fotki kojima je izazvala podijeljene reakcije.

"On je još relevantan?", "Gušti su gušti", "Poslije prvenstva tip mi se gadi", "Super ste", "Bezveznjak", "Samo ti uživaj", "Precijenjen", neki su od komentara ispod objave.

Seve je podijelila i snimku Nusreta u akciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Nusret se proslavio 2017. godine, nakon što se proširio video na kojem soli mesni odrezak svojom posebnom tehnikom. No mnogima se zamjerio kada je na Svjetskom prvenstvu u Katru pozirao s pobjedničkim trofejem, nakon čega su u javnost procurile i ozbiljne optužbe njegovih bivših zaposlenika. Uz optužbe za krađu plaća i kršenje radnog ugovora, desetak bivših zaposlenika prozvalo ga je i za mizoginiju te diskriminaciju.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Odrasla je u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, ali zadnji prizori prikaz su njezina života nakon što je s vrha pala na dno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS