''otrov si teški!''

Sevkin Instagram eksplodirao nakon što je objavila fotke u dekoltiranoj haljini: ''Muke ti ježove, od čega si ti?''

Severina Instagram 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Severina je pokazala još jednu kombinaciju koju je nosila tijekom svog boravka u Sarajevu, a ova se njezinim pratiteljima najviše i svidjela.

Severina je proteklih dana boravila u Sarajevu, a nakon što se već pohvalila s dvije odjevne kombinacije koje je tamo nosila, traper kombinacija i sivo odijelo, na red je došla i haljina uz koju ide i priča.

''Ova haljina je čekala godinu dana da je obučem… skoro je izašla iz mode'', objasnila je Seve.

Njezini pratitelji složili su se da je šteta što je nije odjenula ranije.

''Savršena si, prekrasna haljina'', ''U Sarajevu si najljepša'', ''Otrov si teški'', ''Kad si ti u pitanju, nema starenja, lipo'', ''Jesen se zove imenom tvojim'', ''Muke ti ježove od čega si ti'', samo su neki od originalnih komplimenata koje su joj uputili njezini najvjerniji fanovi.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Zanimljiv dvojac na zagrebačkoj špici: Ana Karamarko u društvu supruga naše dizajnerice prošetala Cvjetnim!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ljepotica koja je zanosnim osmijehom i kosom osvojila zagrebačku špicu ljubi našeg pjevača, a par sprema i svadbu!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte koji su poznati Hrvati prošetali zagrebačkom špicom ovog vikenda, neke ne vidimo često!

Povezana vijest Zanimljivosti Dobro raspoloženi Dubravko Šimenc prošetao je špicom u posebnom društvu, s njim je bila i kći koja se nedavno udala!

Povezana vijest Celebrity Lijepa glumica iz naše hit-serije ''U dobru i zlu'' pohvalila se romantičnim trenucima s dugogodišnjim dečkom: ''Prekrasni!''

Povezana vijest Celebrity Shrvani Simon Cowell emotivnom objavom oprostio se od Liama: ''Morao sam ti s 14 godina reći da nije tvoje vrijeme...''

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan objavila nastavak teksta o svojoj djeci koji je izazvao brojne reakcije: ''S***at ću si imidž žrtve...''

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan objavila nastavak teksta o svojoj djeci koji je izazvao brojne reakcije: ''S***at ću si imidž žrtve...''

Povezana vijest Celebrity Uz nikad viđene obiteljske fotografije sestra Liama Paynea otkrila detalje iz glazbenikovog života: ''Oprosti što te nisam mogla spasiti...''

Povezana vijest Nekad i sad Jedna od najljepših supruga naših sportaša nije se niti malo promijenila, njena prirodna izdanja dokaz su da joj godine ne mogu ništa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS