Ovo im nije prva suradnja

Severina ima novu pjesmu s poznatim regionalnim reperima koji obaraju ljestvice, poslušajte kako zvuči

Severina Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Severina je objavila novu pjesmu u suradnji s bosanskohercegovačkim reperima Jala Bratom i Bubom Corellijem.

Bosanskohercegovački reperi Jala Brat i Buba Corelli objavili su pjesmu sa Severinom. Naziv pjesme je ''Aritmije'', a kako zvuči poslušajte u nastavku.

Ovom trojcu ovo nije prva suradnja.

Jala i Severina imaju pjesme ''Otrove'' i ''Magija'', na kojima je radio i Buba.

Inače, Jala i Buba vladaju balkanskom glazbenom scenom. Njihove pjesme uvijek su u vrhu trendinga diljem regije. Ovog mjeseca našli su se na čak tri mjesta Billboardove ljestvice za Hrvatsku, i to s pjesmama ''Monster'', ''7ice'' i ''Rosalia''.

Povezana vijest Celebrity Sjećate se Sevkine haljine s dekolteom do pupka u kojoj je sve oborila s nogu? Sad ju je posudila prijateljici!

Povezana vijest Celebrity Seve poslala jasnu poruku nakon nastupa na drag queen zabavi: "Dvadeset Očenaša i sutra na ispovijed..."

Povezana vijest Celebrity Prizori Severine u vili milijunske vrijednosti oduzimaju dah, savršeno je uklopila i outfit pozirajući u nekoć aristokratskom imanju!

Povezana vijest Celebrity Seve uživa na luksuznoj turističkoj destinaciji, pohvalila se fotografijama: ''Prezgodna žena!''

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Najzgodnija srpska sportašica raspametila pratitelje fotkom u badiću: ''Dva oka su malo da te se nagledamo!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nives Celzijus uz nove seksi kadrove pratiteljima obznanila uzbudljive vijesti: ''Brrm, brrrm''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS