detalji su bitni!

Pogledajte kako izgleda torba za koju je Seve iskeširala 2500 eura, riječ je o dizajnerskom komadu!

Severina - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Severina objavila nove fotografije na Instagramu pa privukla pozornost skupocjenom torbom.

Severina novom objavom na Instagramu potaknula nove komentare, a razlog je svima bila njena torbica.

Naša pjevačica Sarajevom je prošetala u, na prvi pogled, ležernoj kombinaciji - trapericama, bijeloj majici i kožnoj jakni. Outfit je upotpunila skupocjenom torbom, model Saint Laurent Sac de Jour.

Torba je izrađena od visokokvalitetne kože, a košta 2500 eura.

Severina je već nekoliko dana u Sarajevu, a dekoltirana haljina u kojoj se još fotografirala njene je pratitelje ostavila na mukama. Pogledajte ju OVDJE.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Izetovoj Bubi život je obilježila strašna tragedija od koje se nikad nije oporavila, a danas izgleda potpuno drugačije nego u seriji

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kate Winslet u 50. godini potpuno gola pred kamerama: Ovi prizori sve su podsjetili na kultnu scenu iz Titanica!

Iznenadna smrt 31-godišnjeg pjevača potaknula je važne rasprave, jesu li potrebne hitne promjene oko uvođenja mladih nada u svijet showbiza?

Tko je novi partner Donne Vekić? Skrivala ga je dvije godine, a njegovo ime puno se provlačilo kroz medije

Povezana vijest Celebrity Seve se javila iz prekrasnog Sarajeva, a zbog kombinacije je dobila gomilu komplimenata: ''Prezgodna si u tom odijelu''

Povezana vijest Celebrity Seve objavila fotografije osobe koju zove svojim anđelom čuvarom: "Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS