Drugo uhićenje

Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Sergej Trifunović - 2 Ivana Ivanović/PIXSELL 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Poslije pravosudne zavrzlame izazvane nalogom splitskog Općinskog prekršajnog suda Sergej Trifunović je pušten iz pritvora.

Srpski glumac Sergej Trifunović pušten je iz pritvora, u kojem je završio sinoć nakon uhićenja na graničnom prijelazu Bajakovo.

Fotografi su ga snimili ispred Općinskog prekršajnog suda u Splitu, kamo je doveden poslije sinoćnje akcije. Razgovarajući na telefon, glumac se šetao neko vrijeme ispred zgrade dok nije došao taksi i odveo ga u nepoznatom smjeru. Događanja na Bajakovu nije htio komentirati.

Jedan od uzroka tog incidenta jest Trifunovićevo prošlogodišnje uhićenje, kada je doveo psa na plažu na kojoj su zabranjeni kućni ljubimci.

Naknadno su ga kaznili i zbog vrijeđanja komunalnih redara Grada Splita i policijskih službenika, a kada je dodatno izvrijeđao policajce na društvenim mrežama, Hrvatska mu je odredila mjeru zabrane ulaza u Hrvatsku i Europsku uniju na godinu dana.

U trenutku uhićenja bio je sa suprugom Isidorom, koja je na svom Instagramu poručila kako nije imala informacije o njemu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Prije puta u drugu zemlju Maja Šuput pohvalila se važnim trenutkom u životu svog sina!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Prizori kojima se Salma Hayek oprostila od ljeta oduzimaju dah: ''Može poslužiti kao spomenik slobodi!''

Povezana vijest Nekad i sad Zbog ove Messijeve fotke užarile su se društvene mreže, fanovi su zbunjeni: "Tražim razgovor s brijačem!''

Povezana vijest Zanimljivosti Njihova ljubavna priča kao da je radnja nekog filma, ali sve je ovo samo nevjerojatna stvarnost!

Povezana vijest Celebrity Nastavlja se drama nakon vijesti o trudnoći u srpskom realityju, otac djeteta napustio je zemlju: ''Situacija je ozbiljna!''

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

Povezana vijest Nekad i sad Poljupcem sa ženom svoga života proslavila je veliko postignuće: Godinama je skrivala istinu, ali sad je više nije briga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS