Uhvatili je fotografi

Supruga Sergeja Trifunovića viđena kako se vraća u njegov stan u Beogradu, ipak nije deportirana?

Isidora Trifunović Ante Cizmic / CROPIX 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Nakon što su se regionalnim medijima proširile vijesti kako će Isidora Trifunović biti deportirana u Hrvatsku, fotografi su je uhvatili kako se vraća u stan Sergeja Trifunovića u Beogradu.

Sergej Trifunović napustio je svoj stan prvi put nakon što je suprugu Isidoru prijavio policiji, a reporter Blica samo nekoliko trenutaka kasnije uhvatila je Isidoru kako se vraća u njegov stan.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Najprije su snimili Trifunovića kad je ispred zgrade projurio u automobilu, a potom je došla Isidora u opuštenom izdanju sa šiltericom na glavi. Ova vijest sve je zbunila jer su srpski mediji objavili kako će Isidora iz Srbije biti deportirana.

Podsjetimo, Sergej je Isidoru prijavio policiji zbog, kako je rekao, obiteljskog nasilja, a fotografi su ga i uhvatili nakon skandala.

Kako se neslužbeno doznaje, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Susjedi su opisali što se događalo nakon prijave, više pročitajte OVDJE.

A kako izgleda njihov stan pogledajte OVDJE.

Tko je Riječanka koja je u središtu skandala, pogledajte OVDJE.

O detaljima svađe više možete pročitati OVDJE.

Prije mjesec dana Sergej je također deportiran iz Hrvatske, a više pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ovo je bivša supruga pjevača kojeg Hrvatice obožavaju, njihov brak raspao se poslije 16 godina

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

Cijenjeni pjevač objavio tužnu vijest: ''Otišla je moja snaga, moja jedina, zbogom dušo...''

Marijan Ban ne nastupa već sedam godina, no napravio je iznimku radi poziva koji nije mogao odbiti

Povezana vijest Celebrity Trifunović snimljen poslije skandala sa suprugom, uzrujano je vikao na telefon: ''To je demonijada, ona će meni...''

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni srpski glumac nakon problema sa zakonom stao pred oltar, pogledajte fotografije s vjenčanja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS