Nije mu lako

Crnogorac kojeg u Hrvatskoj obožavaju pokazao s kakvim se problemom suočio pa sve dobro nasmijao, a najviše se zabavila njegova supruga!

Sergej Ćetković DNEVNIK.hr 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Sergej Ćetković na svom Instagram storiju podijelio je video i fotografije na kojima je prikazao problem s kojim se suočio.

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković nasmijao je svoje pratitelje novom objavom na društvenim mrežama.

U svojim pričama na Instagramu podijelio je video u kojem se vozi u autu koji je za njega bio toliko tijesan da je morao gurnuti glavu kroz otvor na krovu.

Osim glave, imao je problem i s nogama koje je jedva ugurao u automobil. Njegova supruga ga je snimala, a u pozadini videa mogao se čuti njezin smijeh.

"Veliki čovjek, šta ćeš", "Kakav car", "Ma ti si legenda", "Obožavamo te", samo su neki od komentara vjernih obožavatelja.

Publika ga puno voli, a dokaz tome su i njegove popunjene dvorane, ali i arene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Glazbenu je scenu u regiji već osvojio, a kroz koju godinu možda ćemo ga imati priliku vidjeti i u drugim ulogama.

''Neka želja i neostvareni san iz teen dana, pošto sam veliki filmofil i obožavatelj filma generalno i te umjetnosti, volio bi da jednog dana se ostvarim kao redatelj nekog svog igranog filma'', priča.

Veliki romantičar u braku je 23 godine. Sa suprugom Kristinom ima kćeri Lolu i Milu. Za sebe kaže da je kreativan otac, a njihove dogodovštine često dijeli na društvenim mrežama.

U moru veselja i zabave, priznaje, ipak postoji određena doza straha od puberteta.

''Pokušavaš da shvatiš rad hormona. Iako to meni kao muškarcu s 3 žene u kući nije baš lako, ali onako, povlačim se koliko mogu. Molim Boga da što prije prođe i da prođe bez nekih velikih posljedica i promjena. Ali dobro, to je sve stvar i prirode i odrastanja, tako da biti roditelj, znaju roditelji o čemu pričam jeste najljepša, ali i najteža uloga'', priča.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Snimka pjevačice koja je zvijezda u regiji otkrila da ne izgleda baš kao što to prikazuje na Instagramu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS