''Što si to napravila?''

Slovenka koju Hrvati obožavaju iznenadila drastičnom promjenom imidža, zbog koje su je neki usporedili s legendarnom negativkom iz filmova

Senidah - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Senidah je poznata po svojim čestim promjenama kada je fizički izgled u pitanju, no ova posljednja neke od njezinih obožavatelja poprilično je iznenadila.

Slovenska reperica Senida Hajdarpašić, javnosti poznatija kao Senidah, već na početku svoje karijere podvrgnula se estetskim operacijama.

Nakon toga postala je sve sklonija promjenama, a ovoga puta odlučila je promijeniti boju kose.

Naime, obojala ju je u crno, a prednje pramenove ostavila je bijelima. Prije toga imala je potpuno izblajhanu kosu.

"Šta si to napravila", "Prava Cruella", "Neka joj netko kaže da postane ozbiljna", "Cruella de Vil iz 101 dalmatinca", "Marilyn Monroe", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Popularnu Slovenku na Instagramu prati gotovo 400 tisuća ljudi, a fanove često časti svojim golišavim fotografijama, koje uvijek budu dočekane s velikim oduševljenjem.

Inače, Senidah se proslavila pjesmom ''Mišići'', a neke njezine pjesme poput ''Behute'', ''Crno srce'' i ''Slađana'' bile su tjednima među najslušanijim pjesmama u Hrvatskoj.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS