ekskluzivno otkrivamo!

Senidah najavila koncert u zagrebačkoj Areni, javno priznaje koliko voli hrvatsku publiku: ''Svaki put je ludilo!''

Senidah Instagram 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Senidah je za In magazin otkrila da priprema koncert zagrebačkoj Areni. Datum još uvijek nije objavljen, ali znamo da će koncert biti iduće godine.

Ona je balkanska kraljica trepa, pjevačica koja se 2018. godine počela probijati na regionalnoj glazbenoj sceni i gotovo preko noći postala mega zvijezda. K tome, ona je i modna ikona, a Senidah je sada najavila zagrebačku Arenu.

Počela je s Mišićima, a završila kao najpopularnija ženska glazbenica u regiji. Nakon prvog velikog solo koncerta na beogradskom Tašmajdanu, Senidah je spremna za zagrebačku Arenu.

''Za Tašmajdan smo radili, vježbali smo 8 dana sveukupno , a desilo se to što se desilo. Dajte mi 3-6 mjeseci da vide oni što može da se desi. Tako da ja mislim da je vrijeme, ljudi moraju da vide i čuju možda nešto malo bolje.''

Datum još nije objavljen, ali znamo da će publika u njezinim hitovima moći uživati iduće godine.

Regionalni mediji dodijelili su joj titulu osobe koja je svojom glazbom ujednila regiju

''To uvek volim da čujem, drago mi je zbog toga, ja se nadam da to drži, da pije vodu. Da samo sada preko muzike bliskiji, da se svi volimo.''

Prije nego što je počela zarađivati od glazbe koju stvara, ova Slovenka crnogorskih korijena, radila je, vjerovali ili ne, u banci.

''Ja tamo nisam ni znala šta radim hehe, mislim bila sam tamo, a šta ja radim tamo. Šalu na stranu i tamo je bilo interesantno, ali nije to to. Ja kad sam dobila otkaz, ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila najmlađa, ja sam bila presrećna. Tek tad sam mogla da se posvetim muzici.''

Otkrila nam je koji su joj omiljeni hrvatski pjevač i pjevačica. 

''Dragojević. Od malena slušam šta mi je mama davala, da slušam ono što je ona slušala. Ostala mi je u sjećanju Tereza Kesovija.Sa kakvom lakoćom žena pjeva, ona je vrh.''

39-godišnja zvijezda u deseteljeću pred sobom ima samo jednu želju:

''Samo da budem srećna, da budem zadovoljna. Da budem ispunjena, samo da sam ja mirna.''

A za 10-ak dana zagrebačka će publika moći uživati u njezinu talentu na eksluzivnim koncertima u organizaciji repera Nereda.

To nije prvi put da će ovdje nastupati, postoji ta ljubav između Senidah i zagrebačke publike.

''Svakako smo i komšije. Volimo se, bila sam više puta u Zagrebu, nastupala sam ovdje i svaki put je ludilo. Imali smo zakazan jedan koncert, pa se desio i drugi. Ja sam očekivala da kažu - kad će treći?', zaključila je. 

Kako je Senidah izgledala prije velike karijere pogledajte OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Žene su ludjele za njim 2000-ih, a neodoljiv je i s 43 godine u novom filmu, u kojem se razgolitio!

Povezana vijest Zanimljivosti Mladi glazbenik otkrio kako je nastao veliki hit s kraljem dijaspore Matom Bulićem, jedan detalj sigurno nitko nije znao!

Povezana vijest Celebrity Princ William ispričao je oko čega se najčešće svađaju njegova djeca, svaki roditelj istu muku muči

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS