nevjerojatna promjena!

Seks-bomba 21. stoljeća izgleda neprepoznatljivo: Slavne obline prekrila je širokom odjećom pa izazvala pravu nevjericu

Sydney Sweeney Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Sydney Sweeney sve je iznenadila svojom pojavom kada je došla na snimanje novog filma prerušena u boksačicu.

Mlada glumica Sydney Sweeney, koju su nakon nekoliko eksplicitnih scena proglasili seks-bombom 21. stoljeća, šokirala je pojavom u nedjelju.

Naime, glumica se zbog potreba snimanja novog filma prerušila u poznatu boksačicu Christy Martin.

27-godišnja zvijezda serije "Anyone But You", poznata po svojoj plavoj kosi i oblinama pješčanog sata, nosila je smeđu kovrčavu periku, plavu maramu i vrećastu odjeću kako bi kanalizirala Martinin vrhunac 90-ih godina prije nego što ju je njezin suprug James pokušao ubiti.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Svoje slavne obline prikrila je smeđom majicom, plavom majicom s kapuljačom i trenirkom te je nosila minimalno šminke dok je išla na snimanje.

Inače, Sweeney se proslavila u hit-seriji "Euforija", koja joj je donijela dvije nominacije za nagradu Primetime Emmy. U seriji je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a snimila je i nekoliko eksplicitnih scena u kojima ništa nije skrivala, što joj je donijelo i status seks-simbola.

Više o njezinoj karijeri pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda najdugovječnije serije ponosno pokazuje svoje prirodno tijelo, ona je pravi dokaz da ima ljepote i u nesavršenosti!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Blanka Vlašić odvela je sina na njoj važno mjesto pa emotivno poručila: ''Jednog dana će ti mama ispričati sve...''

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali radnju i glumce Kumova!

Suprug Lepe Brene nakon razornih uragana otputovao na Floridu gdje ima vilu, oluju je i sam doživio: ''Imao sam tu sreću, ili nesreću…''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević iskreno o majčinstvu i odgoju koji prakticira sa svojom kćerkicom: "Jednu stvar sam si obećala..."

Povezana vijest Celebrity Željko Kerum objavio je rijetku fotografiju sa suprugom i djecom, evo zašto je ovog puta napravio iznimku!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS