''on se zaje*ava s njima!''

Srpska folk-zvijezda oplela po nastupu kolege kojem je obožavatelj lizao stopalo: ''Koliko je ovo sve poremećeno!''

Desingerica TikTok 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Kontroverzni nastupi Desingerice već su dugo tema brojnih rasprava na internetu.

Burne reakcije nižu se na kontroverzni nastup pjevača Designerice nakon što se internetom proširila snimka na kojoj on na nastupu izlazi iz mrtvačkog sanduka, a jedan njegov fan liže mu stopalo.

Prizori su zgrozili sve koji su snimku vidjeli, a sada se oglasila i kolegica pjevača, srpska folk-zvijezda Seka Aleksić.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Imam osjećaj da im je izvadio i spolni organ da bi isto to radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sustav vrijednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari zaje*ava s njima. Svaka mu čast", bio je njezin komentar uz snimku.

Ranije se pisalo o nastupu Desingerice u Mostaru, gdje je pjevač udarao svoje obožavatelje tenisicom po glavi, stavljao im nogu na glavu i polijevao ih alkoholom.

"Što reći više...", "Au, koji blam", "Jadno vrijeme kad je ovo mjesto sakupljanja današnje (de)generacije", pisali su tada korisnici TikToka.

Podsjetimo, Desingerica, pravog imena Dragomir Despić, u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao je velik uspjeh.

Prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci'', a ima i još nekoliko poznatih pjesama poput ''Ccokolada'', ''Flecc'', ''Merccedecc'', ''Đuskavacc'', a sve u svojim nazivima imaju prepoznatljiva dva slova C.

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka podijelila rijetke prizore bivšeg Vatrenog s njihovom djecom, otkrila je kako provode ljeto

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Howard iz Teorije velikog praska danas izgleda neprepoznatljivo: Prizori u zapuštenom izdanju govore samo jedno!

Povezana vijest Celebrity Joško Gvardiol pohvalio se fotografijom iz New Yorka, a evo i s kime je otputovao u čarobni grad!

Povezana vijest Celebrity Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Povezana vijest Nekad i sad Upoznali smo ga u domaćem talent showu prije gotovo 15 godina, glazba ga je odvela i izvan Lijepe Naše, a sada je s nama podijelio i lijepe vijesti

Povezana vijest Celebrity Ovako je zgodna supruga Dina Rađe proslavila svoj rođendan, njezin izgled teško biste povezila s brojem godina!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS