nekad je bio velika zvijezda

Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

Sejo Kalač Robert Anić/Pixsell 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sejo Kalač nekad je bio jedan od najpopularnijih pjevača u regiji koji danas, nažalost, živi na starim hitovima.

Pjevač Sejo Kalač proslavio se pjesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", no ovisnosti su ga navodno odvele u propast.

Srpski mediji ranije su pisali da Sejo pjeva u kavanama za 50 eura i da godinama vodi bitku s alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega. Sejo trenutno živi u Hrvatskoj, a njegova ovisnost o alkoholu je navodno počela kada ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

"U jeku popularnosti, kada je žario i palio regijom, upoznao je jednu djevojku iz Slovenije, za kojom je odlijepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje djece. S tom ženom je sve bilo super dok mu karijera nije počela stagnirati. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podnio, od tada je počeo puno piti i skoro pa ne trijezni. Pokušavao se i liječiti, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega", ispričao je izvor, piše Blic.rs.

"Teško ga je gledati pijanog. Pjeva tamo u jednoj kavani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 eura, ako unaprijed to ne popije. Puno voli pjesmu i želi pjevati, ali dok je u tom stanju, nitko ga ne želi angažirati. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće se popeti na binu i pjevati mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može napraviti od života", dodao je izvor.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"  

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS