''Hvala publici''

Saša Matić napravio spektakl u zagrebačkoj Areni, koncert nije propustila ni Severina: ''Za ovakve trenutke se živi!''

Saša Matić, Severina Dino Ninković 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

U subotu je na koncertu ''Dva života'' Saše Matića publika u rasprodanoj Areni Zagreb pjevala i disala kao jedno, a već večeras ova velika regionalna zvijezda priredit će još jedan spektakl, na istome mjestu, opet pred punom dvoranom.

Saša Matić u petak je ispunio zagrebačku Arenu do posljednjega mjesta.

Okupljeni su svoje ulaznice za koncert nabavili mjesecima ranije, jer već u srpnju sve su bile rasprodane

Saša Matić nizao hitove od onih starijeg datuma pa sve do pjesama s Matićevog zadnjeg albuma "Dva života", koje su se u Zagrebu premijerno čule uživo, a publika je sve gromoglasno pjevala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘚𝘢𝘴𝘢 𝘔𝘢𝘵𝘪𝘤 (@sasamatic_official)

Novi val euforije u dvorani su izazvale gošće iznenađenja. Severina i Milica Pavlović dale su svoj obol ovom glazbenom spektaklu koji nije bio tek veliki događaj, već vrhunski doživljaj.

"Ova večer zauvijek će ostati u mom sjećanju, za ovakve trenutke se živi", rekao je Saša Matić po silasku s pozornice, još uvijek pod dojmom nezaboravne atmosfere.

"Nismo dijelili samo glazbu nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopće opisati to zajedništvo i ljubav koje sam osjećao na pozornici, trnci su mi prolazili tijelom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni od druge večeri moga druženja s publikom u Zagrebu", zaključio je pjevač.

Na druženje sa Sašom Matićem u Arenu Zagreb pristigli su njegovi brojni obožavatelji iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Na najbolji mogući način zajedno su proslavili 20 godina velike karijere čije je obilježavanje lani spriječila pandemija.

Večeras u 20 sati slijedi nastavak, a Arena Zagreb opet će biti ispunjena do posljednjega mjesta.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Zanimljivosti Prije nego što je postao pjevač, Marko Pecotić bio je plesač i pojavio se u spotu grupe Magazin!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Bosanski glazbenik svojim posebnim imidžem na meti je komentara, a evo kako je izgledao na početku karijere

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS