Poznati glumac

Jeste li znali za mlađeg brata Željka Joksimovića? Jako mu sliči, ali vodi tešku bitku sa zdravljem

Željko Joksimović Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Saša Joksimović, glumac iz serije "Igra sudbine", otkrio je kako od djetinjstva ima zdravstvenih problema i da često završi na infuziji.

Saša Joksimović je glumac kojeg su gledatelji imali prilike upoznati pobliže upoznati kao Maksima Šubarevića u seriji "Igra sudbine". I dok je serija, napravljena prema telenoveli "Novi bogati, novi siromašni", i dalje među najgledanijima u Srbiji, Saša, čiji je stariji brat pjevač Željko Joksimović, naprasito je napustio seriju nedugo prije kraja šeste sezone, bez konkretnog objašnjenja.

Osim u "Igra sudbine", 43-godišnji Saša je ostvario brojne uloge u kojima su ga mogli gledati i Hrvatskoj. Među mnogim likovima, bili su i oni u seriji "Toma", "Budva na pjeni od mora", "Senke nad Balkanom" i mnogim drugima.

U braku je sa suprugom Nevenom već više od 15 godina te imaju 14-godišnjeg sina Iliju, koji se bavi nogometom. Nedavno je dječak boravio u ljetnom nogometnom kampu nogometnog kluba Inter.

"Otkako se rodio krenuo je šutirati loptu. To mu je bila prva igračka. Idem na njegove treninge, trudim se da ispratim sve što radi, ali u odnosu na njega sam nogometni laik", ispričao je Saša.

Ovaj 43-godišnji glumac nedavno je iskreno progovorio o zdravstvenim problemima s kojima se suočava još od djetinjstva. Tek poslije više odlazaka liječniku, utvrđeno je kako probleme sa želucem stvara helikobakterija.

"Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želucu. Ujutro kada ustanem, također me boli želudac. To je osjećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lijek mi ne pomaže. Nekada su djelovali, ali sada više ne", rekao je Saša Joksimović, dodavši: "Nerijetko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gdje mi daju koktel raznih lijekova, kako bi mi se smirio trbuh. Kada mi dođe žuta minuta, a ona bogami traje petnaestak dana."

Njegov stariji brat Željko ima poslovno carstvo vrijedno više milijuna eura, a o svemu možete pročitati OVDJE.

Željkova supruga Jovana nedavno je podržala projekt kojeg mnogi u Srbiji smatraju opasnim za okoliš, a o čemu se radi, otkrijte OVDJE.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Svijet se oprašta od omiljene glumice: "Zbog talenta je postala pravo nacionalno blago"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve se javila s Markovog trga u čizmama koje ne bi bile svačiji izbor, ekipa joj piše: "Ja ću biti prvi volonter!"

Udala se pjevačica za koju se samo prije mjesec dana saznalo s kim je u vezi!

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić objavila fotku s mlađom sestrom, sve je oduševila njena ljepota: ''Prekrasne ste zajedno!''

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica ima prelijepu pokćerku koja vješto izbjegava medije, poznato je u kakvom su odnosu

Majin Bloom ovo nema pojma o svojoj majci: ''Ujutro se pretvaram da sam odmorna i nastavim dan s njim...''

Let 3 napravio pravi raspašoj u Zagrebu: Kad su okrenuli stražnjice, malo je reći da se publika šokirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS