''Sad sam malo teža!''

Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

Sandra Afrika Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Sandra Afrika ponosna je na svoje tijelo, pa je u regionalnom showu pokazala koje je promjene napravila u posljednje vrijeme.

Regionalna pjevačica Sandra Afrika svoj profil na Instagramu redovito puni atraktivnim fotografijama koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

No, ovoga puta učinila je to u TV showu "Ami G", a publika i gledatelji ispred malog ekrana zamalo su dobili srčani.

Tijekom emisije gosti, publika, ali i sam voditelj pohvalili su pjevačicu kako izgleda fantastično, a onda im je Sandra priznala kako je, osim operacije nosa, povećala i grudi.

"Kako sam se to osvježila? Malo sam povećala grudi, vidi se, vidjet ćete tijekom emisije. Sada sam teža, što i nije O.K.", odgovorila je pjevačica.

A kada je riječ o ljubavnom životu, čini se kako Sandra još nije pronašla onog pravog. Iako se u regionalnim medijima proširila priča kako se udala, čini se da je to ipak bila lažna nada.

"Imaš li nešto za popiti ovdje? Priča da sam se udala bila je zbog spota. Za sada nema ništa", rekla je tužno.

U dosadašnjim vezama nikad nije naišla na neugodne probleme s ljubomorom.

"Šifru nemam na telefonu, ne daj Bože da ga izgubim, ali jesu mi gledali telefon. Nemam što skrivati svakako", priznala je.

Inače, Sandra prodaje svoju staru jahtu, a otkrila je kako je u procesu kupnje nove, pa će novac od prodaje stare dodati za novu.

A onda je uslijedio trenutak koji je šokirao mnoge. Sandra je ustala usred emisije i skinula svoj sako te u crnom čipkastom prozirnom grudnjaku pokazala kako izgledaju njezine nove grudi.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Bivša Bandićeva suradnica u javnosti nakon dugo vremena, bila je zvijezda događaja koji je okupio poznate Hrvatice

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS