"Vama ljeto najbolje stoji!"

Sandija Cenova i njegovu suprugu rijetko viđamo, no sada su zajedno pozirali na plaži: "Tradicionalna fotka u gaćama..."

Sandi i Ilina Cenov - 2 Ilina Cenov/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Sandija i Ilinu Cenov inače nemamo često priliku vidjeti zajedno, a sada je ona objavila njihovu zajedničku fotografiju u kupaćim kostimima.

Odvjetnica Ilina Cenov, inače i supruga našeg pjevača Sandija Cenova, na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su pozirali u kupaćim kostimima.

"Naša tradicionalna fotkica u gaćama, za kraj ljeta. Još malo, i vakat nam je poć' doma... ali, još malo smo slani, mokri, opušteni...", napisala je u opisu objave.

"Vama ljeto najbolje stoji", napisala je jedna pratiteljica.

Sandija i Ilinu nemamo često priliku vidjeti zajedno, ali njih dvoje su već 18 godina u braku.

Par se upoznao na skijalištu Nassfeld 2005., a već tri mjeseca kasnije vjenčali su se na Baliju u Indoneziji, no morali su odraditi hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

Pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici vjenčali su se 2006. godine, a Ilina je u veljači, povodom godišnjice njihova braka, objavila i dosad neviđene fotografije s vjenčanja.

Zajedno su dobili dvoje djece, sina Mikulu i kćer Zaru.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Svjetska elita uživala je na Lopudu, američkom milijarderu i gostima pjevala je velika glazbena zvijezda!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Posljednji video Stjepana Hausera prikupio je brojne negativne reakcije: "Da bar ovo nisam vidio..."

Povezana vijest Celebrity Ovako je crnogorska publika iznenadila Rozgu na koncertu, pjevačica nije mogla suspregnuti suze

Povezana vijest Celebrity U tajnosti je pokopan Alain Delon: Policija je postavila blokade, a zatvorili su i zračni prostor

Povezana vijest Celebrity Boris Rogoznica pohvalio se majicom čiji je natpis razigrao maštu pratitelja: "Može mi se..."

Povezana vijest Celebrity Naša mlada glumačka nada otkrila nam je detalj o svom kolegi za koji nismo znali: ''Jako mi je drago da mi igra ulogu oca...''

Povezana vijest Zanimljivosti Sjećate se braće Vasić? Mika se prvi put u javnosti pojavio nakon promjene spola: "Dečko i ja želimo postati roditelji..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS