napokon dočekali!

Najpoznatiji hrvatski tiktoker, kojeg smo gledali u našem hit-showu, pohvalio se sretnom vijesti i otkrio sve detalje!

Sandi Pego, Cindy Pego Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić postali su roditelji sina, a sretnu vijest objavili su na profilima na Instagramu.

Tiktoker Sandi Pego, kojeg smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama", i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić javili su se na svojim profilima na Instagramu i otkrili su da su postali roditelji.

"29.09.2022., 21:55, 51cm, 3300g", objavili su oboje u svojim pričama, a od ranije je poznato da se radi o sinu. 

Supružnici su se na Instagramu javili prije odlaska u rodilište.  

"Danas mi je 'službeni' termin. Moram priznati da mi je malo napeti dan i da mi nije baš svejedno. Nije lako smiriti glavu jer ne znam što očekivati, noćas nisam ni spavala… puno pitanja si postavljam i, bit ću iskrena, hvata me mrvicu trema. Čak i ne zbog samog poroda, nego zbog novog života koji je pred nama, puno je emocija odjednom i teško je to objasniti (mame će me vjerojatno razumjeti:). No, eto, okej sam, samo hrabro, možeš ti to C!" napisala je Cindy.

Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku i poželjeli svu sreću.

Kada su stigli u bolnicu, Sandi je podijelio fotografiju iz rađaonice na kojoj suprugu drži za ruku te je napisao: "Odjavljujemo se".

Četiri sata kasnije javili su se sa sretnom vijesti.

Podsjetimo, par je otkrio da čeka prinovu u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo Sandija gledali kao natjecatelja, a nakon toga održali su i glamuroznu proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 inMagazin Naš glazbenik moleći krunicu s pet tisuća vjernika svjedočio čudu: ''To je potvrda velike Božje ljubavi i Božje snage''

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS