očekivano najatraktivnija

Uska haljina Salme Hayek istaknula je svaki detalj njezina tijela, raskošni dekolte jedva je stajao na mjestu

Salma Hayek Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Salma Hayek ponovo je oduševila svojim izgledom. Iako je na pragu šestog desetljeća, godine joj apsolutno ništa ne mogu.

Holivudska glumica Salma Hayek zablistala je ispred reflektors na događaju Fashion Trust Arabia povodom proslave dobitnika FTA nagrade 2023. u hotelu Claridge's u Londonu.

57-godišnja meksička glumica nosila je odvačnu bordo haljinu koja je savršeno isticala njezinu vitku figuru. 

Bujni dekolte bio je u prvom planu, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je crvenom torbicom i štiklama s visokom platformom u istoj boji. 

Seksi Salma pozirala je nedavno i sa suprugom, francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom u Cannesu, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, glumica i njezin suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.

''Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ''Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom.

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

Povezana vijest Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jandroković na Euro poveo svojeg najmlađeg sina, snimljeni su u loži, a pozirali su i s Dalićem!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Tko je srpski folker MC Stojan, kojeg je privela policija u Hrvatskoj? Naša publika ga obožava, a u Zagrebu je izazvao pravu histeriju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS