najnovije fotografije

Što se događa s prstima kralja Charlesa? Svi pričaju o njihovu izgledu, postoji objašnjenje za to

Kralj Charles III. - 2 Afp 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kralj Charles i kraljica Camilla otputovali su na kraljevsku turneju po Australiji i Samoi, a na njihovim fotografijama pozornost je privukao jedan detalj na kralju.

Kralj Charles i kraljica Camilla otputovali su na kraljevsku turneju po Australiji i Samoi.

Fotografije s putovanja koje su izašle u javnost zabrinule su obožavatelje kraljevske obitelji, piše Daily Express.

Naime, svu pozornost privukle su Charlesove ruke. Na fotografijama su njegove šake crvene i natečene, a brojni su čak i preko interneta pokušali saznati što se događa kralju, koji je u veljači otkrio da mu je dijagnosticiran karcinom.

Kako pišu strani mediji, takvo stanje naziva se edem.

Edem označava oticanje zbog nakupljanja i zadržavanja tekućine u međustaničnom prostoru te se može razviti u bilo kojem dijelu tijela. Simptomi uključuju otečene ruke ili šake, noge ili stopala, no do oticanja može doći i unutar tijela. Osim toga, simptomi uključuju i sjajnu, istegnutu ili crvenu kožu.

Više je uzroka nastanka edema, može biti nuspojava lijekova, ali uzroci mogu biti i tromboza i nepravilan rad organa.

O natečenim prstima kralja Charlesa već se i ranije puno pisalo, a u jednom su trenutku bili i sedmi najtraženiji termin na Googleu u Velikoj Britaniji.

Kralj Charles i sam je svoje prste usporedio s kobasicama tijekom turneje u Australiji 2012. godine, a zatim i prošle godine u BBC-jevu dokumentarcu "Charles III: The Coronation Year".

Više o kraljevskom posjetu Australije na kojem je nastao i veliki skandal pročitajte OVDJE.

Charles je nedavno otkrio i zašto je njegova majka Elizabeta posljednje dane htjela provesti u Balmoralu, a o razlogu smo pisali OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Scena iz popularne serije postala je hit na društvenim mrežama zbog glumca koji izgleda neprepoznatljivo, znate li o kome se radi?

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Zanimljivosti Fotkama bez trunke šminke manekenka pokazala kako zapravo izgleda, pokušala je stati na kraj glasinama o operacijama!

Donna iz Beverly Hillsa zaprepastila novim izgledom! Što je to nekadašnja slatkica učinila od sebe?

Andrea Šušnjara raspričala se o uspješnoj borbi s opakom bolešću i ljubavi s dečkom koji se zbog nje doselio u Hrvatsku

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS