Obiteljska idila

Prva fotografija Blanke Vlašić sa sinčićem Mondom: "Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon u životu!"

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht na Instagramu su objavili prvu fotografiju sina Monda.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht 8. studenog postali su roditelji dječaka kojeg su nazvali Mondo, a sada su objavili i njegovu prvu fotografiju.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon ikad!" napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. Prekrasan obiteljski prizor rastopio je njihove pratitelje koji su ih u komentarima obasuli čestitkama.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u na svoj 39. rođendan, a kako je doznala Slobodna Dalmacija, Ruben nije mogao sakriti suze radosnice kada su mu ispred operacijske dvorane dojavili da je dobio sina i da je sve u redu s majkom i djetetom.

Novopečeni tata ime sina odmah je dodao i u opis svojeg profila na Instagramu uz emotikone plavog srca i zemaljske kugle.

Blanka se nakon porod oglasila za Slobodnu Dalmaciju.

"Sve je OK", kratko je izjavila, a na upit za fotografiju dječaka poručila je: "Ništa od toga."

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju ove godine i dotad su uspješno skrivali svoju vezu, a uz fotografije s vjenčanja objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Svi pričaju o mami mlade nade Hajduka: Prije 22 godine bila je Miss Hrvatske, a i danas svojom pojavom mami uzdahe!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS