obitelj na okupu

Roditelji Tarika Filipovića zbog sina se pojavili u javnosti, što ne čine gotovo nikad, a razlog za to ipak je bio poseban!

Tarik Filipović Lucija Ocko/Cropix 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Tarika Filipovića na premijeri njegova novog filma "42 sekunde" došli su podržati otac Omer, mama Seka, supruga Lejla i sinovi Arman i Dino.

U Zagrebu je održana premijera španjolskog filma "42 sekunde", u kojem jednu od glavnih uloga ima Tarik Filipović.

Tarika je na premijeri došla podržati cijela njegova obitelj, a njegovi roditelji Omer i Seka samo su zbog toga doputovali iz Zenice.

Tarikovi tata i mama snimljeni su u publici i na licima im se jasno vidjelo koliko su ponosni na svojeg sina, a ovo je jedno od njihovih rijetkih javih pojavljivanja.

Glumac izbjegava i objavljivanje njihovih fotografija na društvenim mrežama, no napravio je iznimku za svoj 50. rođendan, kada su se skupa fotkali s tortom.

Uoči početka filma Tarik je pozirao i sa suprugom Lejlom te sinovima Armanom i Dinom.

Iako je Lejla sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS