Prava hrvatska svadba!

Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Rod Stewart - 3 Screenshot 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Rod Stewart opustio se na vjenčanju svog sina Liama Stewarta, a na društvenim mrežama završila je njegova snimka na kojoj pleše s metlom.

Slavni pjevač Rod Stewart nije skrivao sreću što je jučer u Hrvatskoj oženio sina Liama Stewarta, a na fešti koja se održavala na tvrđavi Lovrijenac bila je prava fešta.

Na društvenim mrežama prijatelji mladenaca snimali su atmosferu, a jedan od njih snimio je i Roda na fešti koji je u jednom trenu čak zaplesao s, ni manje ni više - metlom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Svatovi su bili u odličnom raspoloženju, zabavljala ih je dubrovačka klapa Kaše, kao i saksofonist Željko Barač, a gost iznenađenja bio je Petar Grašo na što je mladenka vrlo emotivno reagirala.

Povezana vijest Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Povezana vijest Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

Povezana vijest inMagazin Ekskluzivne snimke iz Dubrovnika: Prijem svjetske elite nije prošao bez suza!

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS