ima svoje rituale!

Victoria i David i nakon 25 godina idu na spojeve, a evo što je za nju najmoćniji završni dio pripreme!

David i Victoria Beckham - 2 David Beckham/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Victoria Beckham otkrila je da ona i David i dalje idu na spjeve, ali i koja je njena savršena modna kombinacija za vrijeme koje provodi sa suprugom.

David i Victoria Beckham u srpnju su proslavili 25. godišnjicu braka, a modna dizajnerica otkrila je sada da i dalje idu na spojeve iako su više od dva desetljeća zajedno.

A kako se priprema za spoj i koju odjeću radi nosi, otkrila je za magazin Style The Sunday Timesa, prenosi Daily Mail.

Victoria je otkrila da joj je najbitnije da se osjeća samouvjereno pa joj takva mora biti i odjeća. Njezin izbor za spoj je odijelo ili svilenkasta haljina, a sve to začini uz nekoliko kapi parfema.

''Miris je moćan završni dodir'', rekla je Victoria, a dodala i da joj je trenutačno najdraži njezin parfem ''Reverie'' koji košta oko 170 dolara.

Modna dizajnerica priznala je da tijekom spremanja za spoj najčešće sluša glazbu Lady Gage i Brune Marsa.

Inače, par se vjenčao 4. srpnja 1999., a svadbeno slavlje, koje se održalo u dvorcu Luttrellstown u Irskoj, u Velikoj je Britaniji bilo proglašeno društvenim događajem godine. Nakon ceremonije u klasičnoj vjenčanici i odjelu, za zabavni dio večeri presvukli su se u nezaboravne ljubičaste outfite.

David i Victoria zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza i kćer Harper, a OVDJE pročitajte kako je počela njihova ljubavna priča.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

Bila je u vezi s nogometašem, nestala i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Voditelj Frano Ridjan ima razloga za slavlje, svi mu čestitaju: ''Sretno dalje u životu''

Tko je uopće ozloglašeni reper zbog kojega se trese cijeli Hollywood? Karijeru je započeo s 12 godina, a crkva i jedna tragedija obilježile su mu život!

Povezana vijest Celebrity Društvenim mrežama širi se fotografija Karleuše i P. Diddyja, ona se odmah oglasila: ''Ovo je...''

Povezana vijest Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS