POKAZALA SVU RASKOŠ

Zanosna Kosovljanka bez grudnjaka zasjenila sve oko sebe na odmoru, novim fotografijama nadmašila i one na kojima pokazuje isklesane mišiće!

Rita Ora - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ritu Oru paparazzi su uhvatili na Ibizi s prijateljima. Pjevačica je nosila žutu haljinu, ali ispod nje nije imala ništa.

Slavna Kosovljanka Rita Ora već neko vrijeme uživa na odmoru. Za svoju destinaciju odabrala je Španjolsku, točnije Ibizu, a paparazzi su je sada ponovno uhvatili u zanosnom izdanju.

Naime, pjevačica je bila na brodu sa svojim prijateljima. Nosila je dugu, žutu haljinu, a ispod nije nosila grudnjak pa su njene grudi bile u prvom planu. Donje rublje ipak nije zaboravila jer su se ispod žute haljine nazirale žute gaćice.

Zgodna Rita haljinu je iskombinirala s decentnim nakitom, a na licu je imala sunčane naočale.

Inače, pop-zvijezdu nedavno su fotografi uhvatili tijekom brčkanja. Tada je pokazala svoju isklesanu liniju, a njeni mišići zasjenili su i muškarca koji joj je pravio društva. Više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Rita Ora je nedavno suprugu priredila pravo iznenađenje. Fanove je posebno iznenadila izdanjem s aerodroma. Više pročitajte OVDJE.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nives ponovila mini bikini zbog kojeg su je prozvali boginjom, ovo malo materijala nije uspjelo pokriti njezine raskošne obline!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Omiljena pop-folkerica rasplamsala je maštu pratitelja u minijaturnom badiću, a na fotke ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan!

Povezana vijest Celebrity Zgodna Kosovljanka svoje je tijelo isklesala do maksimuma, a mišićima je zasjenila i frajera s kojim se brčkala u moru

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovljanka rasplamsala je maštu pratitelja u čipkastom donjem rublju, slaba je točka muškarcima diljem svijeta!

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

Povezana vijest Celebrity Čini se da donje rublje nije nosila! Golišavi kombinezon otkrio je njezino savršeno zategnuto tijelo

Povezana vijest Celebrity S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS