IMAO JE 91 GODINU

Austrijski milijarder preminuo samo dva mjeseca nakon što se oženio šestom ženom, glumica je bila mlađa od njega 49 godina!

Richard Lugner - 13 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Richard Lugner imao je šest žena, a često se znao zabavljati sa slavnim facama. Društvo su mu svojedobno pravile Kim Kardashian i Paris Hilton.

Preminuo je austrijski multimilijarder Richard Lugner, piše The Sun. Imao je 91 godinu, a preminuo je u svojoj vili u Beču nakon što se posljednjih nekoliko mjeseci borio s raznim zdravstvenim problemima.

Naime, multimilijarder je bio poznat po ekstravagantnom životnom stilu. Samo dva mjeseca prije smrti vjenčao se sa svojom šestom suprugom, 42-godišnjom glumicom Simone Bienchen Reiländer. Par se zaručio u listopadu prošle godine, a zatim su u prosincu prekinuli. Ubrzo su se pomirili i vjenčali pred matičarom, a planirali su i crkveno vjenčanje.

Na vjenčanju u bečkoj gradskoj vijećnici bilo je 50 uzvanika i 30 novinara. Nakon toga u luksuznom hotelu proveli su prvu bračnu noć.

''Imalo smo jako dugu prvu bračnu noć. Dužu nego što je trajalo vjenčanje i slavlje'', rekla je glumica ranije.

Lugnera, čiji nadimak glasi 'Mr. Concrete', bio je u braku i s Christine Gmeiner 17 godina. Zatim je četiri godine bio u braku s Cornelijom Laufersweiler. Njegova treća žena, Susanne Dietrich, preminula je u 34. godini zbog komplikacija nastalih nakon estetske operacije nosa. S četvrtom suprugom, Christine Lugner, u braku je proveo 16 godina.

Austrijski multimilijarder često se zabavljao i sa slavnim facama, a društvo su mu znale praviti Kim Kardashian i Paris Hilton.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedinog biološkog sina slavnog para fotografi su snimili nakon dugo vremena: Neodoljivo podsjeća na njih, kome više sliči?

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zvijezda naše nove serije ružičastim kupaćim kostimom istaknula je vitku liniju, a javile su joj se i poznate dame: ''Prekrasna!''

Povezana vijest inMagazin Glavni glumac naše nove serije o samozatajnoj supruzi i sinu koji bi mogao njegovim stopama: ''Nešto se priprema, vidjet ćemo''

Povezana vijest Celebrity Glavni kušači kraljevske palače spremni za novu sezonu MasterChefa: ''Jednog dana će kandidati na naša mjesta!''

Povezana vijest inMagazin Spektakl kakav Zagreb ne pamti: Donosimo vam djelić atmosfere s koncerta svjetske senzacije, Eda Sheerana!

Povezana vijest inMagazin Do ušiju zaljubljena Jelena Rozga priznala nam je čime ju je osvojio njezin partner: ''Neopterećen, normalan dečko, vrlo sličan meni!''

Povezana vijest Celebrity Bujna Slavonka ispod mrežaste haljine nije nosila grudnjak, pratitelji joj pišu: ''Ovo ti je pun pogodak!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS