ima 24 godine!

Richard Gere najstarijeg sina cijeli je život skrivao od javnosti, ove su simpatične detalje svi odmah primijetili!

Richard Gere Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Richard Gere na venecijanski crveni tepih poveo je svog sina Homera kojeg je dugo skrivao od javnosti.

Holivudski glumac Richard Gere ovih dana boravi u Veneciji povodom filmskog festivala, a sa sobom je na događanje poveo i svog najstarijeg sina kojeg je dugo skrivao od javnosti.

Homer James Jigme Gere ima 24 godine, a njegovu kovrčavu kosu i simpatičan osmijeh svu su odmah primijetili, no na slavnog oca nimalo ne liči.

Tata i sin na događanje preko dana stigli su gliserom u nešto opuštenijim izdanjima, a Homer je sve osvojio i vrckavim pozama pred paparazzima koji su ih fotografirali.

Navečer, na crveni tepih odjenuli su crna odijela i leptir mašne, a pozirali su s Richardovom trenutnom 34 godine mlađom suprugom Alejandrom Silvom.

Inače, sina Homera Richard je dobio u braku s bivšom manekenkom Carey Lowell, s kojom je bio u braku od 2002. do 2016. godine.

Homer je dobio ime po Richardovom ocu, njegovo drugo ime James posvećeno je djedu po majčinoj strani, a treće ime Jigme znači ''neustrašiv'' i potiče iz tibetanskog jezika te ukazuje na Geereovu odanost budizmu.

Iako nije često prisutan u medijima, Homer itekako privuče pozornost gdje god se pojavi, a može se pohvaliti i dobrim obrazovanjem.

Naime, ima diplomu kognitivne neuroznanosti i vizualne umjetnosti koju je stekao na učilištu Brown, a kako strani mediji prenose, cilj mu je režirati i pisati filmove.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila fotku bez trunke šminke i sve očarala: ''K'o da su te četiri Boga pravila!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Šuput pokazala kako Bloom izgleda kad ga pogodi pjesma: ''Rođena buduća zvijezda! Kakav šećer, baš se uživio!''

Povezana vijest Zanimljivosti Znate li koje je pravo ime Mile Kitića? Svi ga zovu ovako, ali u dokumentima se piše potpuno drugačije

Povezana vijest Celebrity Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

Povezana vijest Celebrity Prizori Clooneya i Pitta u Veneciji ruše internet, no evo zbog čega su u Brada svi više gledali!

Povezana vijest Celebrity Glumac šokirao dramatičnom promjenom izgleda, ni najvjerniji fanovi nisu ga prepoznali nakon ovog što si je napravio!

Povezana vijest Celebrity Preminula zvijezda ''Dawson's Creeka'', prije pet godina snašla ga je velika tragedija koja mu je promijenila život

Povezana vijest Celebrity Princeza Diana sahranjena je s neprocjenjivom uspomenom koju su položili točno na njeno srce, tisuće su tada plakale s kraljevskom obitelji!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS