Presretna je!

Naša bivša misica ne krije ponos zbog sina hajdukovca, odricanja i trud bome se isplatili: "Radost dođe kao zahvala"

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan/Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan pohvalila je sina Bornu nakon uspješne utakmice koju je odigrao s Hajdukom.

Bivša miss Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan ne krije koliko je ponosna na svojeg sina Bornu, koji je kao juniorski nogometaš Hajduka izborio polufinale Lige prvaka nakon pobjede nad Dortmundom.

"Sreća naše djece san je svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad 'nepobjedivima'. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emocijama za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste hajdukovci koji ne gledaju ni na što osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i HNK-u Hajduk. Bravo sine Borna, ljubi te majka… A i tata i brat, naravno. Naš si ponos", napisala je Renata u objavi koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

"Čestitke svima", "Ponos, Renata, isto kao da je moj sin čestitam od srca", "Bravo!!", "Hura za Bornu", "Materino dite", "Bravo Borni, čestitke", "Bravo, ponos i srića i ljubav najveća", "Kakva majka, takav sin", "Čestitam ponosnim roditeljima", "Ja sam jučer ono gledala i plakala", "Bravo, mama", samo su neki od komentara koje je dobila od pratitelja.

Renata se titulom misice okrunila prije 22 godine, a danas radi kao trenerica fitnesa i na Instagramu je prati više od 140 tisuća ljudi, koje redovito motivira na vježbanje svojim atraktivnim fotkama. Posljednjih dana na društvenim se mrežama pohvalila i da je trenirala svojeg sina, kojem su očito pomogle pripreme s mamom jer je sjajno branio na utakmici protiv Engleza.

Renata sa suprugom Petrom, koji je profesionalni vojnik i bio je dva puta u Afganistanu, ima još i mlađeg sina Narda.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Tko je ljepotica koja je svijet osvojila preko noći? Svi o njoj pričaju, predviđaju joj titulu nove dive, a i njezina priča može poslužiti za film

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Stravično ubojstvo pjevačice regiju je potreslo i zavilo u crno, oko njene smrti puno je toga veliki misterij

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS