Pokazala adute

Minei zbog oskudnog izdanja pišu da izgleda kao supermodel, a neki su zaključili i da je pronašla izvor mladosti!

Minea - 4 Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Renata Končić Minea oduševila je obožavatelje fotografijama na Instagramu na kojima je pokazala noge u vrućim hlačicama od trapera.

Pjevačica i voditeljica In Magazina Renata Končić Minea (44) svakom novom objavom na Instagramu izazove lavinu oduševljenih komentara, a ništa drugačije nije bilo ni s fotkama koje je objavila iz Zadra.

Minea je pozirala u vrućim hlačicama od trapera u kojima je pokazala svoje fantastične noge, a obožavatelje je očarala i mladolikom izgledom.

"Supermodel", "Znači ipak postoji izvor mladosti", "Izgledaš sjajno", "Preslatka fantazija od djevojke, prava ljepotica", "Tako zgodna", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Minea je nedavno izbacila i novi singl "Bio, bio", u kojem je udružila snage sa Slovenkom Nikom Zorjan, a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za IN Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS