dijelio je kabanice!

Najveće fanove Baby Lasagne ni kiša nije spriječila da dođu na prvi koncert na Šalati!

Baby Lasagna - 2 Lucija Ocko / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Niti kiša koja cijeli dan pada u Zagrebu nije omela brojne fanove da dođu na prvi koncert našeg ovogodišnjeg eurovizijskog predstavnika.

Dugo iščekivanje do koncerta rasprodanog u samo četiri minute je završilo. 

Na Šalati se održao prvi koncert ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu Baby Lasagne. Iako kiša neumorno pada cijeli dan, ništa nije moglo spriječiti fanove iz cijelog svijeta da iskuse atmosferu prvog od ukupno tri koncerta.

Da kiša stvarno ne smeta, pokazao je i Baby Lasagna, koji se javio prije dolaska obožavatelja u jednokratnoj kabanici.

Prije nastupa Umažanina, na sceni su nastupali Teya Dora i Freaktion, a u prijepodnevnim satima uručena mu je plaketa za zlatnu nakladu u Grčkoj.

Atmosferu pogledajte u našoj fotogaleriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Ovih dana slavio se poseban dan u obitelji Miroslava Škore: ''Zaželio sam joj da ove godine pred nama budu jednako sretne''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ma je li moguće da Sevkina mama ima 85 godina? Pjevačica objavila niz privatnih fotki, i sin Aleksandar je tu!

Povezana vijest Celebrity Lasagna novom pjesmom pomeo opaku konkurenciju na YouTubeu, pohvale pljušte na sve strane: ''Možda nisi pobijedio na Eurosongu, ali...''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna U Poljskoj je napravio prvi raspašoj s novom pjesmom, pogledajte ovu ludu atmosferu!

Povezana vijest inMagazin Vraća se MasterChef, a članovi žirija otkrili su kakve vještine buduća kulinarska zvijezda treba imati!

Povezana vijest inMagazin Svadbeni raspašoj do jutra: Isplivale su snimke vjenčanja na kojima pjevaju Šuput, Grašo, Neda i Brena!

Povezana vijest Celebrity Nekad jedan od najmoćnijih holivudskih producenata na meti je novih optužbi, broj njegovih žrtvi se povećao

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS