sprema se spektakl!

Stigli prvi gosti vjenčanja u Dubrovniku koje će pratiti cijeli svijet, na istom mjestu slavlje je imao i naš Vatreni!

Liam Stewart i Nicole Artukovich Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Vjenčanje godine u Dubrovniku, kako ga najavljuju, održat će se ovog vikenda, a prvi uzvanici već su počeli pristizati.

Još je nekoliko dana ostalo do vjenčanja godine u Dubrovniku o kojem se govori u posljednje vrijeme. Pred oltar će stati američki hokejaš Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena.

Liam je sin slavnog glazbenika Roda Stewarta i njegove bivše supruge, novozelandskog modela, voditeljice i glumice Rachel Hunter.

Prvi uzvanici već su počeli pristizati u Dubrovnik, a mladenci su već ovdje gdje završavaju posljednje pripreme za svadbu. Nicole je na Instagram priči podijelila objave uzvanika koji su od jučer počeli stizati u Hrvatsku.

"Ovdje smo za Stewartse", piše na jednoj priči.

Dok čekaju svoj dan, Nicole se u gradu provodi s prijateljicama, a objavila je i videozapis s večere na kojoj je nazdravljala s prijateljicama koje su već stigle.

Dubrovački dnevnik piše da će Nicole i Liam prirediti zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Dubrovnik. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car prije dvije godine.

Par će vjenčati pater Mirko Nikolić, a nakon što odrade crkveni obred mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice, piše Dubrovački.

Par je svoju dugogodišnju vezu započeo još prije trinaest godina dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji, a mladenkini djed i baka napustili su Dubrovnik te su se preselili u SAD.

Nicole je svoju vjenčanicu pronašla također u Hrvatskoj, i to u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Zanimljivo je da su mladenci gostima već odredili i koje poklone žele, a popis možete vidjeti OVDJE.

Inače, legendarni pjevač Rod iza sebe ima dva razvoda i osim dva sina s Lancaster ima još šestero djece, a njegova najstarija kći Sarah Streeter sedam je godina starija od njegove supruge.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Godinama je prati nadimak najtužnije princeze, ali najnovije fotografije daju naslutiti da se nešto promijenilo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS