Prisjetio se djetinjstva

Je li princ William pružio ruku mira bratu nakon šest godina? Ovaj detalj otkriva kako je pomirba moguća

Princ William i princ Harry Afp 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

U novom dokumentarcu, posvećenom borbi protiv beskućništva, princ William je spomenuo ime svog mlađeg brata, princa Harryja.

Budući britanski kralj William nakon šest godina prvi puta je spomenuo svog mlađeg brata, princa Harryja. Govoreći o novom dokumentarcu "Prince William: We Can End Homelessness", 42-godišnji prijestolonasljednik je spomenuo kako je njegova majka, princeza Diana, prije 31 godinu odvela njega i brata u prenoćište za beskućnike, gdje je William kasnije uslikan kako s jednim od njih igra šah.

"Majka me odvela u Passage, ona je odvela Harryja i mene oboje tamo... Nikad prije nisam bio na nečemu takvom i bio sam malo zabrinut što mogu očekivati", ispričao je William.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Britanski mediji počeli su vidjeti ovaj Williamov odgovor kao pružanje maslinove grančice mira svom bratu s kojim je u svađi duži niz godina.

Dokumentarac, koji će služiti kao predstavljanje Williamovog plana u suzbijanju beskućništva, snimljen je početkom godine, kada je princa uhvatila dvostruka zabrinutost - ona za zdravlje svoje supruge Kate i oca, kralja Charlesa, kojima je bio dijagnostificiran rak.

Harry trenutno živi u predgrađu Los Angelesa i nije poznato kako je reagirao. Zadnji susret braće je bio na sprovodu njihovog tetka, lorda Fellowesa, no svjedoci su izjavili kako su se izbjegavali.

William je nedavno sudjelovao na NFL-ovoj radionici za djecu, a kako to izgleda kada budući britanski kralj igra američki nogomet, pogledajte OVDJE.

Početkom mjeseca, William je otkrio razlog oko čega se najviše svađa njegovo troje djece. Više o tome čitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić podijelila trenutke s Ćorlukom i djecom iz Istre, napokon je dočekala lijepo vrijeme za omiljenu aktivnost

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno se zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Vanna oduševila pratitelje novim fotografijama bez filtera, pohvale joj je ostavila i Nina Badrić

Kako je počela ljubavna priča Baby Lasagne i Elizabete? Upoznali su se na Instagramu, ona je mislila da je prvi dejt prošao grozno

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

Marko Livaja je pomogao svom klubu u prvenstvu, a poslije je imao vremena za svoje najdraže čestitare

Ovo je dokaz kako se isplati napraviti seriju koja je jednostavna, ali stvarno kvalitetna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS