Tatina preslika

Objavljena je nova službena fotografija princa Georgea, majka Kate zaslužna je za ovaj portret

Princ George - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Princ George slavi 11. rođendan, fotografija koju je ulovila njegova majka Kate Middleton oduševila je pratitelje.

Princ George, sin Kate Middleton i princa Williama, puni 11 godina.

Na službenim profilima njegovih roditelja povodom tog dana objavljena je njegova nova fotografija koju je uslikala Kate Middleton.

U crnom sakou i bijeloj košulji, princ je nasmijan pozirao za portret, a crno-bijela fotografija oduševila je obožavatelje.

Mnogi su komentirali kako neodoljivo nalikuje na svog oca Williama, dok su drugi bili oduševljeni njegovim zrelim izgledom.

Inače, princ je budući engleski kralj. Prije njega na tron bi trebao sjesti njegov otac William, a tata i sin sve češće izlaze u zajedničke izlaske, pa su tako često viđeni na utakmicama, ali i raznim okupljanjima.

Osim Georgea, Kate i William imaju još dvoje djece, Charlotte i Louisa.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice, komentira se njegova drastična fizička transformacija

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pogledajte prizore prvog plesa Matije Cveka i njegove Miriam, par je zaplesao na stari romantični hit!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton kamere ulovile u teškim trenucima: "Ovo je tako tužno za gledati..."

Povezana vijest Celebrity Vidno razočarani prinčevi William i George napustili su Berlin nakon poraza Engleske u finalu Eura: ''Ovaj put nije bilo suđeno!''

Povezana vijest Celebrity Kate Middleon oglasila se na Instagramu i progovorila o zdravlju: "Poznajem moć prirode, nadam se da će..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS