''svi su shrvani''

Liamov bliski prijatelj otkrio je zašto se glazbenik zadržao u Argentini, prije tragedije su razgovarali: ''Nisam imao pojma...''

Liam Payne - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Liam Payne u Argentini je čekao vizu koja mu je prvotno odbijena zbog zloupotrebe droge. Nakon pretraga ju je i dobio.

Nakon tragične smrti glazbenika Liama Paynea koji je bio član popularne grupe One Direction, u javnost curi sve više detalja. Sada je poznato zašto je Liam proveo čak nekoliko tjedana u Argentini.

Naime, Liam je morao ostati u Argentini nakon što je njegov zahtjev za vizu za boravak u Americi prvotno odbijen zbog zlouporabe droga, piše Daily Mail.

"Liam je morao produžiti američku vizu. Imao je vizu O-1, koja je za umjetnike, sportaše i druge ljude s izvanrednim postignućima. Ali jedno od pitanja na obrascu glasi: ''Jeste li ikada zlorabili alkohol ili droge?'' Liamovi problemi s drogom i alkoholom dobro su dokumentirani. Opće je poznato da je bio na rehabilitaciji u SAD-u, pa je morao označiti kvadratić, a zbog toga je morao na medicinske pretrage. Morali su ga pregledati liječnik i psihijatar", ispričao je izvor.

Liam je u konačnici dobio vizu te ju je trebao preuzeti krajem tjedna. Plan je bio da se istog dana vrati u Floridu gdje je živio s djevojkom Kate Cassidy.

"Rezultati testova bili su dobri. Liam je bio 100 posto trijezan. U četvrtak je trebao imati sastanak u veleposlanstvu, a u petak preuzeti vizu", rekao je bliski prijatelj pjevača.

Prije tragedije, otkrio je njegov blizak prijatelj, čak su i razgovarali.

"Kad sam posljednji put razgovarao s Liamom, nisam imao pojma da će učiniti bilo kakvu glupost. Svi su shrvani. Kate je uništena", zaključio je.

Jedan član One Directiona jednom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt glazbenika, a više o tome pročitajte OVDJE.

Što je Liam radio prije velike tragedije pročitaje OVDJE.

Fotografije oca Liama koji je došao u hotel gdje je njegov sin preminuo lome srca, a pogledati ih možete OVDJE.

Od njega se oprostila glazbenica Cheryl s kojom ima sina, a uputila je i važan apel. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Nikada se nije pomirio s tragedijama koje su mu obilježile život, a u rijetkom pojavljivanju pokazao je kćer koja je izrasla u pravu ljepoticu!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezana vijest Preporuke Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Celebrity Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS