"Raspali se na komadiće"

Preminuo član jedne od najpopularnijih grupa 90-ih, uskoro su trebali na novu turneju: "Taman su obnovili prijateljstvo i dogodilo se najgore"

S Club 7 Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iznenada je preminuo Paul Cattermole iz nekad popularne grupe S Club 7 koja je žarila i palila svjetskom glazbenom scenom 90-ih godina.

Član jedne od najpopularnijih grupa koja je obilježila 90-e godine S Club 7 , Paul Cattermole preminuo je u 47. godini, a tužnu su vijest potvrdili njegovi kolege iz benda.

"Uistinu smo shrvani smrću našeg brata Paula. Nema riječi kojima bi se opisala duboka tuga i gubitak koji svi osjećamo. Sretni smo jako što smo ga imali u našim životima i zahvalni na nevjerojatnim uspomenama koje imamo. Nedostajati će svakome od nas. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete privatnost njegove obitelji i benda", objavljeno je na službenom profilu grupe na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Iako uzrok njegove smrti nije otkriven, menadžer benda izjavio je za medije da Paul nije preminuo pod sumnjivim okolnostima.

Izvor blizak Paulovoj bivšoj djevojci i kolegici iz benda Hannah Spearitt otkrio je kako ju je vijest o njegovoj smrti jako pogodila jer su nedavno obnovili prijateljstvo i okončali sedmogodišnju svađu.

"Ona je apsolutno shrvana, neutješna. Ovo je bio ogroman šok, ne može vjerovati da više nije s nama. Taman kad su obnovili prijateljstvo, dogodilo se ono najgore. Bend se raspao na komadiće. Svi su se veselili ponovnoj turneji i ponovnom proživljavanju nevjerojatnih uspomena zajedno. Paul je bio i uvijek će biti veliki dio Hannahinog putovanja. Trenutačno je izvan sebe", izjavio je izvor za Daily Mail.

Vijest o Paulovoj iznenadnoj smrti dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je S Club 7 objavio da će se ponovno okupiti za turneju u trajanju od 11 dana po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, izvodeći klasike kao što su "Reach", "Bring It All Back" i "Never Had A Dream Come" true.

Obožavatelji grupe neće pamtiti S Club samo po njihovoj glazbi već i po serijama o njihovim životima "Miami 7" i "LA 7" u kojima su glumili svi članova - danas 44-godišnja Rachel Stevens, 46-godišnja Tina Barrett, 40-godišnji Jon Lee, 41-godišnji Bradley McIntosh, i 43-godišnja Jo O'Meara.

2002. godine Paul je iznenadio obožavatelje benda kada je spektakularno objavio da napušta grupu zbog razlika u stvaranju glazbe. Imao je težak put nakon što je napustio bend, bankrotirao je 2015. godine i čak stavio svoju glazbenu nagradu Brit na prodaju na eBayu s porukom: "Ima računa za platiti".

Paul je priznao da se pokušavao prijaviti na reality showove poput "Ja sam slavan... Vodi me odavde!" i "Dancing On Ice", ali mu je rečeno da nije dovoljno slavan i odbili su ga. Zatim se pojavio u emisiji "Loose Women" 2018. godine gdje je priznao da je ostao bez novca i da je morao posuditi košulju za emisiju, a godinu dana kasnije sudjelovao je u emisiji "First Dates Hotel".

Obožavateljima je bila posebno zanimljiva priča o Hannahinu i Paulovu prijateljstvu koje seže prije stvaranja grupe, još iz tinejdžerskih godinama. Prvo su svoju romansu držali u tajnosti, a Paul je kasnije otkrio da bi se u ranim jutarnjim satima šuljao do Hannahine kuće i iz nje kako bi izbjegao da ga obožavatelji ugledaju.

Turneju ponovnog okupljanja S Club 7 osmislio je glazbeni mogul Simon Fuller, koji ih je prvotno okupio 1998. godine, nakon što ga je Spice Girls, njegov prethodni bend, smijenio s mjesta menadžera. Ponovno okupljanje za turneju povodom 25. obljetnice trebalo bi biti unosno za Simona, kao i za bend, koji su svi otišli u različitim smjerovima nakon razlaza 2003. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neprepoznatljiva Zrinka Cvitešić pokazala adute koje inače krije, a objavila je i vijest koju su obožavatelji jedva dočekali!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Krešo Beljak podijelio fotku s lijepom suprugom Nikolinom koju rijetko pokazuje, a za to je imao i dirljiv razlog!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS